The Lean Six Sigma Company sponsor van Sparta Rotterdam

Ben je binnenkort in het Sparta Stadion? Dan hangt daar met trots The Lean Six Sigma Company op de sponsorplaquette in de ontvangsthal. Wij mogen ons namelijk officieel sponsor relatie noemen van de oudst betaalde voetbalorganisatie van Nederland. Denk je aan Sparta? Dan denk je natuurlijk aan Rotterdam! Dat is precies wat Sparta en The Lean Six Sigma Company met elkaar gemeen hebben. We dragen deze club een heel warm hart toe. En zeg nu eens eerlijk? Een wedstrijddag in het Sparta Stadion is natuurlijk altijd een ware belevenis.

Zakelijk platform van de voetbalclub
Met deze sponsoring behoort The Lean Six Sigma Company tot het grote zakelijke platform van de voetbalclub. In dit gezelschap zitten nog 300 regionale en nationale ondernemingen uit elke branche van het MKB en hoger segment van het bedrijfsleven.

Sparta Rotterdam wil zoveel mogelijk aandacht geven aan haar zakelijke relaties. Dat is ook de filosofie die The Lean Six Sigma Company nastreeft. De sponsoring, bestaande uit business seats, leent zich dan ook bij uitstek voor het ontmoeten van onze zakelijke relaties in een ontspannen en sportieve sfeer.

Uiteraard wensen wij Sparta Rotterdam de komende tijd veel succes toe!

Wil je meer leren of heb je een vraag?

Vraag onze studiegids aan voor meer informatie.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen