Post HBO Black Belt

  • De enige Post HBO Black Belt opleiding van Nederland

  • In 11 dagen je Post HBO diploma

  • 10 uur individuele coaching

  • Internationaal erkend en herkend

  • ISO 18404 en 13053 gecertificeerd

  • Inclusief Minitab licentie gedurende de training

De Enige PostHBO Black Belt opleiding van Nederland

Post HBO Black Belt

De Lean Six Sigma Post HBO Black Belt opleiding is de enige opleiding in Nederland die afgesloten wordt met een diploma.

Lees Verder

5S Management

Certificeer tot Kaizen Event expert en leer een Kaizen Event voorbereiden, uitvoeren en opvolgen. De online training van €65 zich boordevol praktische tips, downloadbare checklijsten en uiteraard de theorie. Lees snel verder!

Lees Verder

Online Lean Six Sigma

Wij bieden ook online trainingen op het gebied van Lean Six Sigma, zoals onze Online Yellow Belt en Kaizen Event trainingen. Niet alleen beschikbaar voor individuele verkoop, maar ook voor groepafname. Lees verder!

Lees Verder

Lean Leader

Deze training is voor leidinggevende die continu verbeteren willen implementeren op een afdeling. Gedurende de training worden de Lean management principes behandeld die een Lean leider karakteriseren. Er wordt extra aandacht besteed aan stand-ups, kaizen-events en Toyota kata.

Lees Verder
Lean Six Sigma Black Belt excellence program

Black Belt Excellence

Het Lean Six Sigma Black Belt Excellence Program is in samenwerking met de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit.

Lees Verder

Summer Course Black Belt

Een Lean Six Sigma Black Belt is een expert die projectmatig processen optimaliseert. De Black Belt Summer Course is voor de drukbezette professional met een volle agenda. Vooropleiding op het gebied van Lean Six Sigma, zoals Green Belt, is niet noodzakelijk.

Lees Verder
Lean Six Sigma cursisten aan het studeren

Lean Six Sigma proeverij

De gratis Lean Six Sigma workshop om kennis te maken met de methodiek.

Lees Verder
Een Green Belt die zojuist de uitslag leest van

Green Belt to Black Belt

Voor ambitieuze Green Belts die willen upgraden naar Black Belt niveau. Tijdens deze training leert u om Black Belt projecten uit te voeren en bevindingen statistisch te onderbouwen.

Lees Verder
Lean Six Sigma Green Belts studying for there Green Belt exam

Green Belt Training

Dé Lean Six Sigma Green Belt training om uw carrière een impuls te geven. De Lean Six Sigma Green Belt training is specifiek voor professionals die hun afdeling willen laten excelleren op gebied van kwaliteit en kostenbesparing. Green Belts spenderen een deel van hun tijd aan projectmatig procesverbeteren.

Lees Verder
A Lean Practitioner having a team meeting about his progress on the project

Lean Practitioner

Deze training is voor professionals die willen leren Lean verbeterprojecten uit te voeren. Tijdens de training worden de Lean principes en de belangrijkste Lean verbetertechnieken behandeld. U leert deze toe te passen d.m.v. een uitgebreide simulatie. In deze training wordt ook aandacht besteed aan verandermanagement.

Lees Verder

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen