E-Learning Trainingen

Wij bieden ook online trainingen op het gebied van Lean Six Sigma, zoals onze Online Yellow Belt en Kaizen Event trainingen. Niet alleen beschikbaar voor individuele verkoop, maar ook voor groepafname. Lees verder!

Meer op deze pagina:

  Online trainingen

  Naast ons klassikaal trainingsaanbod bieden wij ook e-learning trainingen aan in verschillende Lean Six Sigma onderwerpen, waaronder de vele Lean Six Sigma methodes en instrumenten en onze online Yellow Belt certificatie.

  Waarom e-learning?

  We bieden deze e-learning trainingen enerzijds als supplementen voor ons klassikale trainingsaanbod, waarmee deelnemers een nadere verdieping van en uitgebreide voorbereiding op bepaalde onderwerpen kunnen krijgen, maar anderzijds ook voor individuele afnemers die interesse hebben in specifieke Lean Six Sigma onderwerpen en hier meer over zouden willen leren.

  Ook biedt e-learning een oplossing voor de logistieke en tijdsproblemen die veel moderne professionals vandaag de dag ervaren. Hoewel onze klassikale trainingen ontworpen zijn om zo veel mogelijk kennis, vaardigheden en ervaring op te laten doen in een zo kort mogelijke tijd, blijft dit een tijdsinvestering die niet iedereen zich kan veroorloven. E-learning kan echter plaatsvinden waar en wanneer je dat wilt, zolang er maar een goede internetverbinding is.

  E-Learning Trainingen

  Een overzicht van de Lean Six Sigma E-Learning trainingen

  Naar The Productivity Company

  De E-learning trainingen

  LEERDOELEN
  De leerdoelen in deze trainingen zijn gebaseerd op de competentiestandaarden uit de ISO18404 en ISO13053, met gebruik van Bloom’s taxonomie van leerdoelen. Dit is om ervoor te zorgen dat de trainingsinhoud overeenkomt met internationale standaarden, en dat de kwaliteit op het niveau ligt dat men zou moeten verwachten van een internationaal geaccrediteerd leerinstituut op het gebied van Lean Six Sigma.

  LEERMIDDELEN
  De leermiddelen die wij in onze trainingen gebruiken om de kennisoverdracht te faciliteren bevatten trainingsvideo’s opgenomen door onze experts, tekstsamenvattingen, case studies, praktijkvoorbeelden, visuals en infographics, downloadbare templates voor praktijkgebruik en quizzen om kennisretentie te stimuleren.

  The Productivity Company

  Onze online trainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met The Productivity Company, ons e-learning zusterbedrijf. Al onze e-learning trainingen zijn daarom ook op hun platform te vinden.

  Als u zich wilt aanmelden voor één van onze digitale trainingen kunt u deze aanschaffen op www.theproductivitycompany.education/nl/. Alle communicatie en transacties omtrent ons online trainingsaanbod dient ondernomen te worden met The Productivity Company.

  Neem contact met the Productivity Company

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Gerelateerde Trainingen

  Andere toonde hun interesse in de volgende trainingen.