Jan Hijlkema

Jan Hijlkema

Commercieel Manager

Stel de klant centraal

Een rode draad in mijn carrière is het werken met mensen, samen met je collega’s doelen behalen en vieren.
Gedurende mijn tijd bij het Korps Mariniers werkten we met toewijding, verbondenheid en kracht om onze doelen te halen, ik denk dat hier mijn passie voor het vak is ontstaan.

De “werkvloer” bij de veranderingen betrekken die je wilt doen, alleen kan je niks! Op deze wijze creëer je draagvlak en je zal zien dat de beste ideeën van je eigen medewerkers komen, ze zijn immers deel van het proces. Het komt voor dat bij veranderingen weerstand ontstaat, we doen het al jaren zo, dit is mijn werkomgeving……

Mijn ervaring is dan ook dat juist deze mensen voorstander worden en er mee aan de slag gaan! Door feiten en cijfers te delen krijgt men inzicht waarom veranderingen soms noodzakelijk zijn en zal men gaan bewegen, de grootte van de stappen kan uiteraard verschillen.
Een ding is zeker, geduld is een schone zaak!

Een aantal jaar geleden heb ik me gecertificeerd met de opleiding Post-HBO Lean Six Sigma Black bij TLSSC en vanaf dit jaar mag ik aan de slag als Commercieel manager bij dit geweldige bedrijf!

Ik word enthousiast om samen met de klant de behoeftes in kaart te brengen om vervolgens de juiste aanpak te hanteren die aansluit op de wensen van de organisatie!

Laatste berichten

Lees de laatste blog berichten van Jan Hijlkema.

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.