Programma Manager Quality Control NRG

NRG (Nuclear Research and consultancy Group) is een internationaal opererende nucleaire dienstverlener. De onderneming produceert isotopen, verricht nucleair technologisch onderzoek, is consultant op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid van nucleaire installaties en dienstverlener in stralingsbescherming. Voor overheden wordt onderzoek gedaan om kennis over nucleaire technologie te ontwikkelen. Onze ambitie is verdere internationalisering. En daar ben jij van toegevoegde waarde. Wij zijn gevestigd in Arnhem en Petten.

Voor de afdeling Ketenmanagement in Petten zijn we op zoek naar een Programma Manager Quality Control(QC).

Doel van de functie
Het Initiëren, aansturen en implementeren van (strategische, domein overstijgende) verander/verbeterprogramma’s op het gebied van QC, in lijn met interne en externe richtlijnen en certificering, met als doel de processen en procedures binnen QC te optimaliseren

De functie
Je bent als overkoepelend QC manager verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het beleid en jaarplan voor de kwaliteitscontrole activiteiten, in lijn met het QHSE en het Lean Six Sigma beleid

Je ontwikkelt een specifiek QC beleid zodat de product kwaliteit wordt gewaarborgd. (definiëren van Critical to Quality (CTQ) parameters en meetmethoden daarvan). Hierbij signaleer je mogelijkheden tot verbetering n.a.v. trendanalyses op het gebied van de verschillende QC domeinen.

Je consulteert en adviseert proceseigenaren en directie over QC vraagstukken.

Je draagt ook verantwoordelijkheid voor het implementeren van het QC beleid, met een heldere scheiding tussen verantwoordelijkheden van de lijnorganisatie en van de onafhankelijke QC control functie. Hierbij definieer je overkoepelende indicatoren en methodes voor de (facilitaire) processen en standaard tools, zodat producten voldoen aan de eisen van de interne of externe klant.

Als Programma Manager stuur je verbeter/verander programma’s aan op het gebied van QC domein. Hierbij begeleidt, monitor, controleer en stuur je bij van de voortgang van QC programma’s.

Uw profiel

  • WO geschoold,
  • Relevante werkervaring (3 tot 6 jaar)
  • Gevraagde competenties; eigenaarschap, analytisch sterk en communicatief vaardig
  • Zowel in staat zelfstandig alsook in een team uitstekend te functioneren

Informatie
Daarnaast kunt u contact opnemen met Hans Hegeman, manager Ketenmanagement NRG, te bereiken via telefoonnummer 0224-564246 of via e-mail: hegeman@nrg.eu.

Geïnteresseerd?
Solliciteer online via de ‘Solliciteer’ button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Solliciteer voor Programma Manager Quality Control NRG bij Nucleair Research Group

    Je motivatie maar ook je persoonlijkheid wordt enorm belangrijk gevonden. Als het bedrijf Nucleair Research Group en de vacature je aanspreekt, upload dan je motivatiebrief en CV hieronder.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.