Haal het maximale uit de zomer met een Summer Course

summer-course-tlssc

Een unieke Lean Six Sigma cursus combineren met uw volle agenda en reguliere werkzaamheden? Vanuit The Lean Six Sigma Company hebben we hier de perfecte oplossing voor ontwikkeld. De Summer Course. Daarin wordt een traject dat gewoonlijk enkele maanden duurt in een sprintversie gegoten. U bent met één of twee weken al klaar, leert in die periode alles over procesverbetering en maakt bovendien waardevolle nieuwe connecties. De perfecte oplossing voor een professional met een drukke agenda! In deze blog vertellen we u graag alles over deze Summer Courses, lees daarom snel verder.

 

De voordelen van een Summer Course

Terwijl uw collega’s op vakantie zijn legt u de fundering voor continue verbetering. De Summer Courses zijn zo ingericht dat u er in aanvulling op het harde werken ook zeker van zult genieten. De focus ligt naast het leren namelijk op het bieden van een bijzondere ervaring. Daarbij is de zomerperiode vaak een relatief rustige tijd in de meeste branches, waardoor dit het perfecte moment is voor een inspirerende cursus. We zetten de voordelen hieronder voor u op een rijtje.

✔️ U behaalt uw certificaat in een mum van tijd;
✔️
Vooraf krijgt u een gratis Online Yellow Belt training t.w.v. €119,-;
✔️
We geven de Summer Courses op prachtige, inspirerende locaties;
✔️
Alleen onze beste Master Black Belts geven de Summer Course trainingen;
✔️
U netwerkt op een prettige manier met een hechte groep;
✔️ De trajecten zijn ISO 18404 gecertificeerd.

De Summer Course van The Lean Six Sigma Company

Er zijn drie verschillende Summer Courses beschikbaar. Op deze manier is er voor ieder niveau een geschikte optie. Deze vorm van opleidingen worden slechts eenmaal per jaar gegeven en ook het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Dit maakt het aanbod bijzonder, intiem en exclusief! De volgende courses kunt u volgen:

Lean Leader:
In één week wordt u de drijvende kracht achter verbeter-initiatieven binnen uw organisatie. U leert de cultuur van continu verbeteren door te voeren binnen uw organisatie of divisie. Zo kunnen u en uw organisatie anticiperen op de veranderingen waar iedere sector mee te maken heeft en zich op aan moet passen. Dit is de snelste manier om Lean Leader te worden.

Green Belt:
Binnen één week uw Green Belt Certificaat behalen, waarna u zelf in staat bent om verbeterprojecten op te starten en uit te voeren. De Green Belt course is gericht op dienstverlenende omgevingen, hoewel er ook voorbeelden uit bijvoorbeeld de industrie de revue passeren. De methodiek is van toepassing op, en waardevol voor, iedere branche.

Black Belt:
De Black Belt Summer Course duurt twee weken. In die periode leert u processen te optimaliseren, wat leidt tot allerlei mooie resultaten. Lagere operationele kosten, meer klanttevredenheid en betrouwbaardere processen. Een Black Belt is een expert op het gebied van verbeterprojecten en voegt zodoende iedere dag waarde toe aan de organisatie.

 

De trainers

Om ervoor te zorgen dat de Summer Courses een fantastische ervaring worden hebben we onze beste Master Black Belt trainers geselecteerd om de Summer Courses te geven. Dit zijn Jan-Hein TempelmanJohn BrunsWillem PothovenPaul SuijkerbuijkCees Bultink en Johan Meima. Stuk voor stuk staan zij klaar om met enthousiasme en bevlogenheid de Summer Course te geven. Dit doen zij aan de hand van uitstekende theoretische kennis en inspirerende praktijkvoorbeelden.

 

Alles uit de zomer halen

Bent u er ook klaar voor om het allerbeste uit uw zomer te halen? Schrijf u dan in voor een Lean Six Sigma Summer Course! U vindt het cursusaanbod op de website. Uiteraard kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie. We helpen u dan graag verder.

Wil je meer leren of heb je een vraag?

Vraag onze studiegids aan voor meer informatie.

  • DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen