Lean Trainingen

Hier vindt u alle soorten Lean trainingen welke wij bieden, zowel voor in-company alsook open inschrijving.

Meer op deze pagina:

  De Lean trainingen

  Er zijn verschillende Lean trainingen om te volgen en welke bij u past hangt af van de rol die u vervult binnen uw organisatie. De Lean Thinking training is een bewustwording training welke enkel in-company gegeven wordt. Deze training is de basistraining Lean waar in 2 dagen uitgelegd wordt wat Lean is en welke verbetertechnieken toegepast kunnen worden.

  Heeft u de ambitie om, met behulp van de Lean technieken, processen te verbeteren binnen uw bedrijf? Dan is de Lean Practitioner training een passende training. U leert de belangrijkste Lean principes en Lean verbetermethodieken in de praktijk toe te passen. Deze praktijkgerichte Lean training duurt 3 dagen. Als vervolgtraining is er de Lean Leader training.

  Deze training duurt 5 dagen (2 dagen, als u de Lean Practitioner al gevolgd heeft) en gaat dieper in op de 14 Managementprincipes van Toyota. Deze training is voor de kartrekkers van Lean implementaties, met de taak om afdelingen te laten excelleren.

  Tot slot is er het Lean Expert traject. Dit is een maatwerk-training voor de zeer ervaren Lean Leaders, die de rol van programmamanager, trainer en coach binnen hun organisatie willen vervullen. Dit is een maatwerk traject en afhankelijk van uw specifieke situatie.

  Welke Lean training past bij u?

  Dit is afhankelijk van uw vooropleiding en uw ambitie. Als u start met de 3-daagse Lean Practitioner training leert u de essentiële verbetertechnieken en bent u in staat om verbeterinitiatieven te ontplooien en uit te voeren. U kunt ook direct voor de 5-daagse Lean Leader training kiezen. U leert dan alles wat ook tijdens de Lean Practitioner behandeld wordt, aangevuld met 2 dagen over Lean Management. Lean Management is de filosofie en organisatiestructuur achter procesverbeteren met Lean. Het Lean Expert traject volgen is alleen mogelijk als u een aantal jaar ervaring heeft in de rol van Lean Leader. U wordt tijdens dit traject gecoacht tot programmamanager en trainer. 

  Lean Trainingen

  Hier vindt u een overzicht met de verschillende Lean trainingen

  Studiegids aanvragen

  Vraag onze studiegids aan voor meer informatie over onze studieprogramma’s, voorbereidingen, doelgroepen en examinering.

  Studiegids aanvragen

  De soorten Lean trainingen

  De focus van de Lean Practitioner, Lean Leader en Lean Expert ligt op het uitvoeren van verbeterinitiatieven, zoals Kaizen-events, Value Stream Map sessies en het facilteren van stand-ups. Flow en de 7 type verspillingen staan hierin centraal. 

  DE WAARDE VAN UW LEAN SIX SIGMA CERTIFICAAT

  Het succesvol afronden van een Lean Six Sigma training wordt beloond met een officieel certificaat. Maar waar ligt precies de waarde van een certificaat? In deze video leggen wij beknopt uit hoe dit werkt en wat de waarde van ons certificaat is. Wilt u meer weten? Klik hier voor het volledige verhaal.

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • Wat is het antwoord op de onderstaande vraag?
  • Deze vraag is bedoelt om spam te reduceren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  LEAN SIX SIGMA VOOR ORGANISATIES

  WAT IS UW AMBITIE?

  Verbeteren is een zoektocht. Een antwoord vinden op bedrijfskundige vraagstukken als competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid. En dit alles verwerken in de bedrijfscultuur.

  Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord. Een rotsvaste filosofie, vooruitkijkende werkstructuur én alle nodige instrumenten om elke dag te kunnen verbeteren. Alles in één pakket.

  Omdat iedere organisatie uniek is, ontwikkelen wij samen met u een blauwdruk voor de implementatie. Uw ambitie bepaalt de diepgang en scope. Op deze manier weet u zeker dat het Lean Six Sigma traject aansluit op uw wensen.

  Contact opnemenLees verder

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

  Studiegids aanvragen