Summer Course Lean Practitioner

 • Behaal in 3 dagen uw certificaat

 • Leer hoe u Lean-initiatieven moet toepassen en managen

 • Internationaal erkend en herkend certificaat

 • 11 verdiepende online cursussen t.w.v. €565

 • Vanaf €995

Snelste manier om Lean Practitioner te worden

U heeft de ambitie om de processen op uw afdeling te optimaliseren maar uw agenda laat het niet toe om lang te werken aan de theorie? Dan is dit de training voor u! De Summer Course Lean Practitioner training duurt slechts 3 dagen, perfect voor de drukbezette professional!

Voor wie is de training bedoeld?

De Lean practitioner is de kartrekker van Lean verbeterprojecten en Lean implementaties. Een doener met slechts één doel: Het perfecte proces ontwikkelen en afdelingen inspireren om het elke dag weer beter te doen. De Lean Practitioner beheerst de Lean technieken goed, kent de Lean principes en inspireert collega’s om mee te werken aan verbeteringen. Binnen organisaties zijn de Lean Practitioners de specialisten die, door samenwerken, afdelingen laten excelleren en de principes met enthousiasme kunnen overdragen.

Wat leert u tijdens de Summer Course Lean Practitioner?

Tijdens de training krijgt u alle theorie om zelfstandig verbeterprojecten uit te voeren en om een waardevolle bijdrage te leveren aan Lean projecten. De Lean methodiek, zoals wij deze behandelen, is van toepassing op alle branches. Van banken en verzekeraars tot chemische industrie en logistieke dienstverleners. Voor het gedetailleerde programma verwijzen wij u naar de studiegids.

Summer Course Lean Practitioner

Certificeer in slechts 3 dagen tot Lean Practitioner

Studiegids aanvragen

Bij de Summer Course Lean Practitioner krijgt u:

 • 3 klassikale lesdagen van een Lean Expert

 • 11 verdiepende online cursussen t.w.v. €565 (A3 management, 5S, Kaizen, DMAIC, Poka Yoke, KanBan, Decision making tools, FMEA, Stand-up, VSM en Basis statistiek)

 • 20+ video’s met uitleg over Lean tools en technieken

 • Een internationaal erkend en herkend certificaat

 • 8 uur 1-op-1 coaching bij uw praktijkopdracht

 • Tientallen templates om in de praktijk toe te passen

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het programma op hoofdlijnen, de prijs en startdata. Vraag de studiegids aan als u meer wilt weten over de studiebelasting, het gedetailleerde programma, de doelgroep en opzet van de training.

De trainer van de Summer Course Lean Practitioner is:

Jan-Hein

  Deel 1: De 3-daagse training
  Tijdens de training krijgt u handvatten om uw eerste stappen te zetten op weg naar een wereld met minder verspilling, snellere dienstverlening en minder fouten. De Lean Practitioner training bereidt u voor op uw eerste Lean project. U leert de belangrijkste Lean principes en Lean methodieken in de praktijk toe te passen in een uitgebreide simulatie.

  Deel 2: De praktijkopdracht
  Na de training brengt u het geleerde in de praktijk om u te kunnen certificeren tot Lean Practitioner. Tijdens het uitvoeren van de praktijkopdracht wordt u gecoacht door een trainer van The Lean Six Sigma Company.

  Na succesvolle afronding van het examen en de praktijkopdracht  ontvangt u het Lean Practitioner certificaat.

  Deel 1 - Lean Practitioner theorie

  3 dagen training over de Lean technieken met onderwerpen als:

  Deze dagen zijn opgezet rondom een simulatie welke als rode draad door de training loopt. De focus ligt op de technieken en het herkennen van verbeterpotentieel. 

  Deel 2 - Praktijkopdracht

  Gedurende de training dient u een praktijkopdracht (A3 management) uit te voeren. In de studiegids leest u gedetailleerd wat er van u verwacht wordt op dit gebied. 

  Theorie: 3-daagse Summer Course Lean Practitioner training: €995,- (exclusief BTW)
  Praktijk: 8 uur individuele coaching + certificering: €700,- (exclusief BTW)

  Wij zijn BTW vrijgesteld voor organisaties die geen BTW kunnen aftrekken (particulieren, zorginstellingen, overheden, financiële dienstverlening)


  Inclusief:

  • Cursus materiaal (digitale boeken en oefenmateriaal)

  • 8 uur coaching door uw Lean Expert

  • Luncharrangement, koffie, thee en frisdrank

  • Parkeerkosten

  • Examen (2 her-examens, als nodig)

  • Theorie certificering

  • Praktijk certificering

  • Project templates

  Gratis proeverij

  U weet nog niet zeker of deze training iets voor u is? Schrijf u dan nu in voor de gratis proeverij.

  Lean Six Sigma proeverij

  De gratis introductie om van Lean Six Sigma te proeven

  DE WAARDE VAN UW LEAN SIX SIGMA CERTIFICAAT

  Het succesvol afronden van een Lean Six Sigma training wordt beloond met een officieel certificaat. Maar waar ligt precies de waarde van een certificaat? In deze video leggen wij beknopt uit hoe dit werkt en wat de waarde van ons certificaat is. Wilt u meer weten? Klik hier voor het volledige verhaal.

  Lean Leader

  De Lean Leader training is ook te volgen via de ‘Summer Course’ route. De 2 aanvullende dagen worden op een later moment bepaald. Neem voor meer informatie contact met ons op.

  Niet misgrijpen?

  Reserveer nuTrainingslocaties

  Inschrijven

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Wat is het antwoord op de onderstaande vraag?
  • Deze vraag is bedoelt om spam te reduceren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  LEAN SIX SIGMA VOOR ORGANISATIES

  WAT IS UW AMBITIE?

  Verbeteren is een zoektocht. Een antwoord vinden op bedrijfskundige vraagstukken als competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid. En dit alles verwerken in de bedrijfscultuur.

  Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord. Een rotsvaste filosofie, vooruitkijkende werkstructuur én alle nodige instrumenten om elke dag te kunnen verbeteren. Alles in één pakket.

  Omdat iedere organisatie uniek is, ontwikkelen wij samen met u een blauwdruk voor de implementatie. Uw ambitie bepaalt de diepgang en scope. Op deze manier weet u zeker dat het Lean Six Sigma traject aansluit op uw wensen.

  Contact opnemenLees verder

  Gerelateerde Trainingen

  Andere toonde hun interesse in de volgende trainingen.

  Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

  Contact opnemen
  Lees meer

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

  Studiegids aanvragen