Summer Courses

  • Snelste route tot certificering

  • Studeren op een toplocatie

  • Dé gelegenheid om uw netwerk te vergroten

  • Onbeperkt toegang tot MyTraining ™

  • Wereldwijd (h)erkend certificaat

De snelste Lean Six Sigma trainingen

De Summer Course is een unieke trainingsvariant van onze Green Belt en Black belt trainingen. Deze trainingen zijn alleen beschikbaar tijdens de zomermaanden en worden verzorgd door onze meest ervaren trainers. De opzet van de Summer Courses draait om snelheid, zo is het mogelijk om al binnen twee weken een certificaat te behalen.

De Summer Course trainingen

Deze unieke training verzorgen wij op toplocaties in Nederland. Na inschrijving krijgt u toegang tot de MyTraining™ leeromgeving. Hier vindt u video’s, complementaire cursussen, literatuur en meer. Alles voor een ideale voorbereiding. Vervolgens is het mogelijk om tijdens de les dieper in te gaan op specifieke onderwerpen. Door deze opzet is het mogelijk om in slechts twee weken uw Lean Six Sigma certificaat te behalen.

Summer Course varianten

De Summer Course is beschikbaar in twee varianten: Green Belt en Black Belt. Wilt u Lean Six Sigma part-time inzetten op uw eigen afdeling? Dan is de Green Belt de ideale keuze. Wilt u echter full-time met grote Lean Six Sigma projecten aan de slag? Dan is de Black Belt het meest geschikt. Meer informatie over de verschillende programma’s vindt u in onze studiegids.

Summer Courses

De Summer Course is een speciale editie Green Belt en Black Belt

Studiegids aanvragen

Meer leren over Lean Six Sigma en de Summer Course trainingen? Bezoek één van onze Lean Six Sigma proeverijen!

Lean Six Sigma proeverij

De gratis introductie om van Lean Six Sigma te proeven

Kies uw Summer Course

Tijdens deze Lean Six Sigma Summer Courses leert u proces verbeterprojecten  uit te voeren met de Lean Six Sigma methodes op het hoogste niveau. Na de Summer Course bent u in staat om, met data onderbouwd, verbetervoorstellen te implementeren die de echte grondoorzaak van procesproblemen aanpakken. Voor meer informatie over de Summer Courses kunt u de studiegids aanvragen.

De Summer Course locaties

Van Nelle Fabriek

Van Nelle Fabriek

Van Nelleweg 1,
3044 BC Rotterdam

Routebeschrijving

Landgoed de Horst - Driebergen

Landgoed de Horst - Driebergen

De Horst 1,
3971 KR Driebergen

Routebeschrijving

Louwman Automuseam - Den Haag

Louwman Automuseam - Den Haag

Leidsestraatweg 57,
2594 BB Den Haag

Routebeschrijving

DE WAARDE VAN UW LEAN SIX SIGMA CERTIFICAAT

Het succesvol afronden van een Lean Six Sigma training wordt beloond met een officieel certificaat. Maar waar ligt precies de waarde van een certificaat? In deze video leggen wij beknopt uit hoe dit werkt en wat de waarde van ons certificaat is. Wilt u meer weten? Klik hier voor het volledige verhaal.

Studiegids aanvragen

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • Wat is het antwoord op de onderstaande vraag?
  • Deze vraag is bedoelt om spam te reduceren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LEAN SIX SIGMA VOOR ORGANISATIES

WAT IS UW AMBITIE?

Verbeteren is een zoektocht. Een antwoord vinden op bedrijfskundige vraagstukken als competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid. En dit alles verwerken in de bedrijfscultuur.

Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord. Een rotsvaste filosofie, vooruitkijkende werkstructuur én alle nodige instrumenten om elke dag te kunnen verbeteren. Alles in één pakket.

Omdat iedere organisatie uniek is, ontwikkelen wij samen met u een blauwdruk voor de implementatie. Uw ambitie bepaalt de diepgang en scope. Op deze manier weet u zeker dat het Lean Six Sigma traject aansluit op uw wensen.

Contact opnemenLees verder

Gerelateerde Trainingen

Andere toonde hun interesse in de volgende trainingen.

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen