Summer Courses

De Summer Courses

De Summer Course is een speciale editie van onze Lean Leader, Green Belt en Black Belt training. Tijdens deze training wordt aan alles gedacht. Om te beginnen worden de trainingen verzorgd op absolute toplocaties. Dit resulteert in de optimale balans van leren en ontspannen. Om deze reden bevelen wij iedereen aan te overnachten gedurende de training.

Gratis de online Yellow Belt ter voorbereiding

Lean Leader, Green Belt of Black Belt worden is ook hard werken. Zeker met deze Summer Course opzet, waarin je binnen 1 of 2 weken al gecertificeerd bent. Om deze reden krijgt u gratis de online Yellow Belt training t.w.v. €119 cadeau. Dit is niet zomaar een cadeautje, maar de ideale voorbereiding op de training. Het doen van de online Yellow Belt biedt 2 voordelen. Allereerst bent u voorbereid. U weet wat u kunt verwachten en u spreekt de taal. Het tweede voordeel vloeit hieruit voort. Vanwege de voorbereiding is het voor ons mogelijk om te focussen op de praktische toepasbaarheid van Lean Six Sigma, omdat we minder tijd spenderen aan het uitleggen van de basis. 

Les van onze beste trainers

Vijf tot acht dagen aaneengesloten lesgeven vergt ervaring en veel energie. Om deze reden selecteren wij alleen onze Master Black Belts met de hoogste staat van dienst om de Summer Course te mogen verzorgen. Het voordeel van de ervaren trainers is niet alleen de kwaliteit van lesgeven, maar ook de senioriteit op gebied van Lean Six Sigma. U kunt optimaal gebruik maken van de schat van ervaring van deze trainers. 

Tot slot hebben wij geleerd van 7 jaar Summer Courses organiseren dat de deelnemers vele malen hechter zijn, ook ná de training. Op een heel natuurlijke manier ontstaat er een hechte groep die jaren later nog contact hebben. De netwerk mogelijkheden zijn daarom onlosmakelijk verbonden met de Summer Courses. Een voordeel die u veel kan opleveren in de toekomst!

Meer informatie over de Summer Courses is te vinden in de studiegids.

Summer Courses

De Summer Course is een speciale editie Green Belt en Black Belt

Studiegids aanvragen

Inclusief gratis:

Online Yellow Belt

De online Lean Six Sigma essentials training voor €119 inclusief BTW

Twijfelt u tussen Lean Leader, Green Belt of Black Belt?Neemt u dan gerust contact met ons op voor studieadvies.
Contact opnemen

Kies uw Summer Course

Tijdens deze Lean Six Sigma Summer Courses leert u procesverbeter-projecten uit te voeren met de Lean Six Sigma methodes op het hoogste niveau. Na de Summer Course bent u in staat om, met data onderbouwd, verbetervoorstellen te implementeren die de echte grondoorzaak van procesproblemen oplossen. Voor meer informatie over de Summer Courses kunt u de studiegids aanvragen.

De Summer Course locaties

NOVOTEL

NOVOTEL

Dr. Batenburglaan 74,
4837 BR Breda

Landgoed te Werve

Landgoed te Werve

Vredenburchweg 101,
2283 TC Rijswijk

Buitenplaats Sparrendaal

Buitenplaats Sparrendaal

Hoofdstraat 89,
3971 KE Driebergen-Rijsenburg

Van Nelle Fabriek

Van Nelle Fabriek

Van Nelleweg 1,
3044 BC Rotterdam

DE WAARDE VAN UW LEAN SIX SIGMA CERTIFICAAT

Het succesvol afronden van een Lean Six Sigma training wordt beloond met een officieel certificaat. Maar waar ligt precies de waarde van een certificaat? In deze video leggen wij beknopt uit hoe dit werkt en wat de waarde van ons certificaat is. Wilt u meer weten? Klik hier voor het volledige verhaal.

Studiegids aanvragen

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In-company.

Lean Six Sigma in uw bedrijf

Lean Six Sigma staat vooral bekend als projectmatige verbeterstructuur, maar Lean Six Sigma is breder dan dat. Lean Six Sigma is een rotsvaste filosofie, een organisatie, een verbeterstructuur én tools. Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord op een aantal bedrijfskundige vraagstukken met betrekking tot competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid.

Afhankelijk van uw ambitie is Lean Six Sigma in fases te implementeren. Iedere organisatie is uniek. Er bestaat daarom geen implementatie blauwdruk voor iedere organisatie. Samen met u ontwikkelt The Lean Six Sigma Company een plan van aanpak afgestemd op uw organisatie.

Contact opnemenLees verder

Gerelateerde Trainingen

Andere toonde hun interesse in de volgende trainingen.