Summer Courses

De Summer Courses

De Summer Course is een speciale editie van onze Lean Leader, Green Belt en Black Belt training. Tijdens deze training wordt aan alles gedacht. Om te beginnen worden de trainingen verzorgd op absolute toplocaties. Dit resulteert in de optimale balans van leren en ontspannen. Om deze reden bevelen wij iedereen aan te overnachten gedurende de training.

Gratis de online Yellow Belt ter voorbereiding

Lean Leader, Green Belt of Black Belt worden is ook hard werken. Zeker met deze Summer Course opzet, waarin je binnen 1 of 2 weken al gecertificeerd bent. Om deze reden krijgt u gratis de online Yellow Belt training t.w.v. €119 cadeau. Dit is niet zomaar een cadeautje, maar de ideale voorbereiding op de training. Het doen van de online Yellow Belt biedt 2 voordelen. Allereerst bent u voorbereid. U weet wat u kunt verwachten en u spreekt de taal. Het tweede voordeel vloeit hieruit voort. Vanwege de voorbereiding is het voor ons mogelijk om te focussen op de praktische toepasbaarheid van Lean Six Sigma, omdat we minder tijd spenderen aan het uitleggen van de basis. 

Les van onze beste trainers

Vijf tot acht dagen aaneengesloten lesgeven vergt ervaring en veel energie. Om deze reden selecteren wij alleen onze Master Black Belts met de hoogste staat van dienst om de Summer Course te mogen verzorgen. Het voordeel van de ervaren trainers is niet alleen de kwaliteit van lesgeven, maar ook de senioriteit op gebied van Lean Six Sigma. U kunt optimaal gebruik maken van de schat van ervaring van deze trainers. 

Tot slot hebben wij geleerd van 7 jaar Summer Courses organiseren dat de deelnemers vele malen hechter zijn, ook ná de training. Op een heel natuurlijke manier ontstaat er een hechte groep die jaren later nog contact hebben. De netwerk mogelijkheden zijn daarom onlosmakelijk verbonden met de Summer Courses. Een voordeel die u veel kan opleveren in de toekomst!

Meer informatie over de Summer Courses is te vinden in de studiegids.

Summer Courses

De Summer Course is een speciale editie Green Belt en Black Belt

Studiegids aanvragen

Inclusief gratis:

Online Yellow Belt

De online Lean Six Sigma essentials training voor €119 inclusief BTW

Twijfelt u tussen Lean Leader, Green Belt of Black Belt?Neemt u dan gerust contact met ons op voor studieadvies.
Contact opnemen

Kies uw Summer Course

Tijdens deze Lean Six Sigma Summer Courses leert u procesverbeter-projecten uit te voeren met de Lean Six Sigma methodes op het hoogste niveau. Na de Summer Course bent u in staat om, met data onderbouwd, verbetervoorstellen te implementeren die de echte grondoorzaak van procesproblemen oplossen. Voor meer informatie over de Summer Courses kunt u de studiegids aanvragen.

De Summer Course locaties

NOVOTEL

NOVOTEL

Dr. Batenburglaan 74,
4837 BR Breda

Landgoed te Werve

Landgoed te Werve

Vredenburchweg 101,
2283 TC Rijswijk

Landgoed de Horst

Landgoed de Horst

De Horst 1,
3971 KR Driebergen

Van Nelle Fabriek

Van Nelle Fabriek

Van Nelleweg 1,
3044 BC Rotterdam

ISO18404

Competenties voor verbeterprofessionals en hun organisaties in relatie tot een Six Sigma en Lean implementatie.

De trainingen van The Lean Six Sigma Company zijn opgebouwd op basis van de competenties omschreven in deze internationale ISO-standaard.

Achtergrond van de ISO-standaard
Lean Six Sigma verwierf bekendheid in de jaren ’80 en is sindsdien uitgegroeid tot de meest bekende verbetermethode wereldwijd. Door het snel toegenomen aantal beoefenaars van Lean Six Sigma is in de afgelopen 40 jaar onduidelijkheid ontstaan over de kwalificaties waaraan een verbeterprofessional moet voldoen.

Een organisatie dat bijvoorbeeld een Lean Six Sigma Black Belt vacature wilt vervullen, kan moeite hebben met het beoordelen van de capaciteiten van de ‘Black Belt’ kandidaten. Of leveranciers die claimen Lean Six Sigma toe te passen in hun organisatie, zijn niet eenduidig te evalueren door hun afnemers.

Dit is de reden dat de ‘International Organization for Standardization’ (ISO) universele standaarden ontwikkeld heeft, vastgelegd in de ISO18404 norm. Deze norm geeft duidelijkheid over de vereiste vaardigheden van professionals en organisaties die Lean Six Sigma toepassen.

Organisaties, opzoek naar een Lean Six Sigma verbeterprofessional, hebben vanaf nu de zekerheid dat kandidaten de juiste competenties beheersen. Mits geschoold volgens de norm. Alle trainingen van The Lean Six Sigma Company voldoen aan de ISO18404 norm.

De ISO18404 norm hanteert 6 Lean en Lean Six Sigma niveaus voor verbeterprofessionals, zijnde:

  • Lean Practitioner

  • Lean Leader

  • Lean Expert

  • Lean Six Sigma Green Belt

  • Lean Six Sigma Black Belt

  • Lean Six Sigma Master Black Belt

Our certification criteria are directly derived from the ISO standard. Participants who completed the course, fullfill internationally recognised and objective requirements (ISO18404), which may be expected from Lean Six Sigma professionals.

Mischa van Aalten   /   CEO of The Lean Six Sigma Company Group

Studiegids aanvragen

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In-company.

Lean Six Sigma in uw bedrijf

Lean Six Sigma staat vooral bekend als projectmatige verbeterstructuur, maar Lean Six Sigma is breder dan dat. Lean Six Sigma is een rotsvaste filosofie, een organisatie, een verbeterstructuur én tools. Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord op een aantal bedrijfskundige vraagstukken met betrekking tot competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid.

Afhankelijk van uw ambitie is Lean Six Sigma in fases te implementeren. Iedere organisatie is uniek. Er bestaat daarom geen implementatie blauwdruk voor iedere organisatie. Samen met u ontwikkelt The Lean Six Sigma Company een plan van aanpak afgestemd op uw organisatie.

Contact opnemenLees verder

Gerelateerde Trainingen

Andere toonde hun interesse in de volgende trainingen.