Summer Courses

 • Snelste route tot certificering

 • Toplocatie

 • Dé gelegenheid om uw netwerk te vergroten

 • 11 extra online cursussen t.w.v. €565

 • Internationaal (h)erkend certificaat

De Summer Courses

De Summer Course is een speciale editie van onze Lean Practitioner, Green Belt en Black Belt training. Tijdens deze training wordt aan alles gedacht. Om te beginnen worden de trainingen verzorgd op absolute toplocaties. Dit resulteert in de optimale balans van leren en ontspannen. Om deze reden bevelen wij iedereen aan te overnachten gedurende de training.

Extra Lean Six Sigma content

Vooral bij de Summer Course is tijd kostbaar en maakt een goede voorbereiding al het verschil. Speciaal hiervoor hebben we extra content ontwikkeld zodat u het leertraject zo effectief mogelijk kunt benutten. In uw persoonlijke leeromgeving vindt u onder andere:

 • 11 verdiepende online cursussen met deelcertificaat

 • 35+ video’s met uitleg

 • uw studiehandleiding

 • 2 digitale boeken (Lean- en Six Sigma in de praktijk)

 • En nog veel meer.

Les van onze beste trainers

Drie, zes of acht dagen aaneengesloten lesgeven vergt ervaring en veel energie. Om deze reden selecteren wij alleen onze Master Black Belts met de hoogste staat van dienst om de Summer Course te mogen verzorgen. Het voordeel van de ervaren trainers is niet alleen de kwaliteit van lesgeven, maar ook de senioriteit op gebied van Lean Six Sigma. U kunt optimaal gebruik maken van de schat van ervaring van deze trainers. 

Tot slot hebben wij geleerd van 8 jaar Summer Courses organiseren dat de deelnemers vele malen hechter zijn, ook ná de training. Op een heel natuurlijke manier ontstaat er een hechte groep die jaren later nog contact hebben. De netwerk mogelijkheden zijn daarom onlosmakelijk verbonden met de Summer Courses. Een voordeel die u veel kan opleveren in de toekomst!

Meer informatie over de Summer Courses is te vinden in de studiegids.

Summer Courses

De Summer Course is een speciale editie Green Belt en Black Belt

Studiegids aanvragen

Bij uw Summer Course training krijgt u:

Twijfelt u tussen Lean Practitioner, Green Belt of Black Belt?Neemt u dan gerust contact met ons op voor studieadvies.
Contact opnemen

Kies uw Summer Course

Tijdens deze Lean Six Sigma Summer Courses leert u procesverbeter-projecten uit te voeren met de Lean Six Sigma methodes op het hoogste niveau. Na de Summer Course bent u in staat om, met data onderbouwd, verbetervoorstellen te implementeren die de echte grondoorzaak van procesproblemen oplossen. Voor meer informatie over de Summer Courses kunt u de studiegids aanvragen.

De Summer Course locaties

LOUWMAN AUTOMUSEUM DEN HAAG

LOUWMAN AUTOMUSEUM DEN HAAG

Leidsestraatweg 57,
2594 BB Den Haag

Routebeschrijving

Kapellerput - Heeze (Eindhoven)

Kapellerput - Heeze (Eindhoven)

Somerenseweg 100,
5591 TN Heeze

Routebeschrijving

Van Nelle Fabriek

Van Nelle Fabriek

Van Nelleweg 1,
3044 BC Rotterdam

Routebeschrijving

Landgoed de Horst - Driebergen

Landgoed de Horst - Driebergen

De Horst 1,
3971 KR Driebergen

Routebeschrijving

DE WAARDE VAN UW LEAN SIX SIGMA CERTIFICAAT

Het succesvol afronden van een Lean Six Sigma training wordt beloond met een officieel certificaat. Maar waar ligt precies de waarde van een certificaat? In deze video leggen wij beknopt uit hoe dit werkt en wat de waarde van ons certificaat is. Wilt u meer weten? Klik hier voor het volledige verhaal.

Studiegids aanvragen

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Wat is het antwoord op de onderstaande vraag?
 • Deze vraag is bedoelt om spam te reduceren
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LEAN SIX SIGMA VOOR ORGANISATIES

WAT IS UW AMBITIE?

Verbeteren is een zoektocht. Een antwoord vinden op bedrijfskundige vraagstukken als competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid. En dit alles verwerken in de bedrijfscultuur.

Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord. Een rotsvaste filosofie, vooruitkijkende werkstructuur én alle nodige instrumenten om elke dag te kunnen verbeteren. Alles in één pakket.

Omdat iedere organisatie uniek is, ontwikkelen wij samen met u een blauwdruk voor de implementatie. Uw ambitie bepaalt de diepgang en scope. Op deze manier weet u zeker dat het Lean Six Sigma traject aansluit op uw wensen.

Contact opnemenLees verder

Gerelateerde Trainingen

Andere toonde hun interesse in de volgende trainingen.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen