Summer Courses

  • Snelste route tot certificering

  • Studeren op een toplocatie

  • Dé gelegenheid om uw netwerk te vergroten

  • Onbeperkt toegang tot MyTraining ™

  • Wereldwijd (h)erkend certificaat

Wat is de Summer Course?

De Summer Course is een training met tempo. Het is een versneld traject dat alleen beschikbaar is de maanden juli en augustus. Met deze unieke trainingsvariant is het mogelijk om binnen 1 of 2 weken een volledige Lean Six Sigma training af te ronden. Perfect voor de ambitieuze professional die de zomer met een nieuw certificaat wil afsluiten.

Een resultaatgerichte training

De trainingsopzet van de Summer Course biedt een aantal voordelen. U leert in korte tijd alle essentiële Lean Six Sigma tools en methodes. Hierdoor bent u in staat om uw nieuwe kennis direct toe te passen in de praktijk. Tevens organiseren wij aan het eind van de training een extra dag alleen voor Summer Course trainees. Deze dag is gefocust op het bespreken van uw projectvoortgang en het uitwisselen van praktijkervaringen met uw medecursisten. Kortom, dé manier om snel resultaten te boeken in de praktijk.

Summer Course varianten

U kunt kiezen uit 3 Summer Course varianten: de Lean Practitioner, de Lean Six Sigma Green Belt, en de Lean Six Sigma Black Belt. Meer informatie over de verschillende programma’s vindt u in onze studiegids.

Summer Courses

De Summer Course is een speciale editie Green Belt en Black Belt

Studiegids aanvragen

Meer leren over Lean Six Sigma en de Summer Course trainingen? Bezoek één van onze Lean Six Sigma proeverijen!

Lean Six Sigma proeverij

De gratis introductie om van Lean Six Sigma te proeven

Kies uw Summer Course

Tijdens deze Lean Six Sigma Summer Courses leert u verbeterprojecten uit te voeren. Na de Summer Course bent u in staat om, met data onderbouwd, verbetervoorstellen te implementeren die de echte grondoorzaken van procesproblemen aanpakken. Vraag de studiegids aan voor meer informatie over de verschillende Summer Course trajecten.

DE WAARDE VAN UW LEAN SIX SIGMA CERTIFICAAT

Het succesvol afronden van een Lean Six Sigma training wordt beloond met een officieel certificaat. Maar waar ligt precies de waarde van een certificaat? In deze video leggen wij beknopt uit hoe dit werkt en wat de waarde van ons certificaat is. Wilt u meer weten? Klik hier voor het volledige verhaal.

Studiegids aanvragen

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • Wat is het antwoord op de onderstaande vraag?
  • Deze vraag is bedoelt om spam te reduceren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LEAN SIX SIGMA VOOR ORGANISATIES

WAT IS UW AMBITIE?

Verbeteren is een zoektocht. Een antwoord vinden op bedrijfskundige vraagstukken als competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid. En dit alles verwerken in de bedrijfscultuur.

Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord. Een rotsvaste filosofie, vooruitkijkende werkstructuur én alle nodige instrumenten om elke dag te kunnen verbeteren. Alles in één pakket.

Omdat iedere organisatie uniek is, ontwikkelen wij samen met u een blauwdruk voor de implementatie. Uw ambitie bepaalt de diepgang en scope. Op deze manier weet u zeker dat het Lean Six Sigma traject aansluit op uw wensen.

Contact opnemenLees verder

Gerelateerde Trainingen

Andere toonde hun interesse in de volgende trainingen.

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen