Sponsor en Champion

Sponsor en Champion training voor topmanagement die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van Lean Six Sigma

Meer op deze pagina:

  Verantwoordelijk voor het budget en verantwoordelijk voor het succes

  Lean Six Sigma wordt uitgerold binnen uw organisatie en u bent verantwoordelijk voor het succes en het budget? Dan wilt u weten wat u kunt bereiken met Lean Six Sigma, wat u mag verwachten van uw medewerkers en welke doelen u kunt stellen.

  Champions zijn de bestuursleden en directieleden die verantwoordelijk zijn voor de competitiviteit en groei van de organisatie. Lean Six Sigma is de manier om competitief te blijven en komt tot haar recht als het topmanagement erachter staat. Dat vergt tijd en aandacht. De Champion bij General Electric was oud-CEO Jack Welch zelf. 

  De Sponsor is de proceseigenaar. Een manager verantwoordelijk voor de kwaliteit en kosten van een product of productgroep. Lean Six Sigma professionals doen de verbeterprojecten in opdracht van de Sponsor. De Sponsor zorgt er op zijn/haar beurt voor dat alle betrokkenen tijd en geld krijgen om zonder belemmeringen de Lean Six Sigma projecten te kunnen uitvoeren.

  Bekijk de implementatiepagina voor meer informatie over Lean Six Sigma (Wat is Lean Six Sigma?) in uw organisatie. 

  De sponsor en champion training

  Tijdens de training leert u welke bedrijfskundige vraagstukken opgelost worden met Lean Six Sigma. U leert welke investeringen, in termen van tijd en geld, nodig zijn om succes te boeken en we delen onze ervaringen over het implementeren van de methodieken. Na de training kunt u starten met het vormgeven van de implementatie. 

  Sponsor en Champion

  Voor wie verantwoordelijk is voor de investering en het succes

  Studiegids aanvragen
  Op basis van 202 beoordelingen krijgt The Lean Six Sigma Company met de dienst Sponsor en Champion een score van 9 uit 10.

  Praktische Informatie

  De Champion en Sponsor training is een in-company training. Het is een maatwerk training die gegeven wordt door onze meest senioren Master Black Belts. Champions en Sponsoren kunnen bij elkaar in de groep zitten, zodat er direct afspraken gemaakt kunnen worden over de implementatie en de vervolgstappen. De training is een interactieve workshop / kick-off van het implementatie traject en kan het beste gepland worden voorafgaand de eerste Lean Six Sigma trainingen.

  Afhankelijk van de groepsgrootte, type organisatie en omvang van de implementatie duurt de training 4 tot 8 uur. De training is geschikt voor al het management die de budgetten beheren en verantwoordelijk zijn voor het dagelijks bestuur. Veelal bestaat de groep uit 1 champion, meerdere sponsoren en iemand uit HR.

  Deel 1 - Wat is Lean Six Sigma?

  Uitleg over de achtergrond van Lean Six Sigma. 

  Deel 2 - Wat kunt u verwachten van uw investering in Lean Six Sigma?

  We delen onze ervaringen over de doelen die u kunt bereiken met Lean Six Sigma. Wat kost het om een implementatie door te voeren? Hoeveel professionals moeten er getraind worden? Hoe houdt u de implementatie in leven? 

  Deel 3 - Wat kunt u doen om een succes te maken van de implementatie?

  U leert drempels wegnemen, de juiste prikkels in te richten en u leert om het traject te faciliteiten als (top)manager. 

  De training wordt alleen in-company georganiseerd. Neem contact met ons op voor vragen over de training.

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • Wat is het antwoord op de onderstaande vraag?
  • Deze vraag is bedoelt om spam te reduceren
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  LEAN SIX SIGMA VOOR ORGANISATIES

  WAT IS UW AMBITIE?

  Verbeteren is een zoektocht. Een antwoord vinden op bedrijfskundige vraagstukken als competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid. En dit alles verwerken in de bedrijfscultuur.

  Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord. Een rotsvaste filosofie, vooruitkijkende werkstructuur én alle nodige instrumenten om elke dag te kunnen verbeteren. Alles in één pakket.

  Omdat iedere organisatie uniek is, ontwikkelen wij samen met u een blauwdruk voor de implementatie. Uw ambitie bepaalt de diepgang en scope. Op deze manier weet u zeker dat het Lean Six Sigma traject aansluit op uw wensen.

  Contact opnemenLees verder

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

  Studiegids aanvragen