Over ons

Voorloper in Lean Six Sigma

The Lean Six Sigma Company is sinds 2002 actief op het gebied van Lean Six Sigma en heeft meerdere vestigingen in Europa. Het is ons doel om organisaties te laten excelleren. Dit doen we door professionals te scholen tot waardevolle Lean Six Sigma specialisten. Verder begeleiden we organisaties met het implementeren van Lean Six Sigma. De focus ligt hierbij op kennisoverdracht d.m.v. trainingen, workshops en coaching.

The Lean Six Sigma Company vindt dat het afronden van een Lean Six Sigma training iets speciaals is. Om deze reden besteden we, meer dan gemiddeld, effort om ons certificaat  waarde toe te kennen. Uiteraard zijn al onze (internationale) accreditaties op orde. Maar we gaan verder dan alleen de ‘standaard’ erkenningen. Door samen te werken met universiteiten in o.a. Parijs en Londen, maar ook in Nederland (Hogeschool Rotterdam) garanderen wij een certificaat dat ook onderschreven wordt door deze officiële instanties. 

Verder bekijken we per land welke nationale erkenningen kunnen bijdrage aan onze visie. Zo zijn we in Nederland bij CPION uitgekomen. CPION heeft onze trainingen beoordeeld en heeft onze Black Belt opleiding POST HBO geaccrediteerd. Daarnaast zijn al onze trainingen erkend door de Stichting Permanente Educatie. 

Het is onze missie om een zo groot mogelijke groep Lean Six Sigma specialisten te trainen die op hun beurt organisaties laten excelleren en de wereld een stukje mooier maken. Om die Lean Six Sigma specialisten bij de beste organisaties hun bijdrage te laten leveren, helpen wij ze aan de benodigde vaardigheden en een mooi CV. 

The Productivity Company

Eind 2016 is The Productivity Company in het leven geroepen als e-learning tak van The Lean Six Sigma Company. The Productivity Company ziet het als hun missie om het leren leuk en toegankelijk te maken om de overdracht van kennis te bevorderen. Wij geloven sterk in het concept van het levenslang leren, waarbij professionals zich continu blijven ontwikkelen om de ontwikkelingen in kennis en technologie bij te benen.
Samen ontwikkelen wij hoogwaardige online trainingen op het gebied van Lean Six Sigma. Deze trainingen zijn perfect als voorbereiding en toevoeging op ons klassikaal trainingsaanbod, maar zijn ook op zichzelf uitstekende trainingen om je professionele loopbaan te versterken en de eerste stappen te nemen in de wereld van Lean Six Sigma.

Lees hier verder om meer te leren over ons online trainingsaanbod!

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen