Lean Six Sigma proeverij

De gratis Lean Six Sigma workshop om kennis te maken met de methodiek.

Meer op deze pagina:

  Gratis proeven van Lean Six Sigma

  U heeft het gevoel dat zaken efficiënter kunnen, maar weet niet of Lean Six Sigma iets is voor uw organisatie? Of u twijfelt tussen welke training u moet kiezen? Dan kunt u zich tijdens de Lean Six Sigma proeverij (een lean six sigma workshop) laagdrempelig verdiepen in de methodiek. Onze ervaren Master Black Belts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u kan ervaren wat Lean Six Sigma is zonder uren kwijt te zijn aan het lezen van dikke boeken of het afstruinen van het internet opzoek naar antwoorden. 

  De Lean Six Sigma proeverij

  Tijdens de 3 uur durende workshop ervaart u wat Lean Six Sigma is. Voorafgaand de lean six sigma workshop eten we eerst iets en dan is er gelijk gelegenheid om uw vragen te stellen. De workshop zelf bestaat uit een simulatie waarin de belangrijkste Lean Six Sigma technieken voorbij komen. Er wordt uitgebreid gesproken over de do’s en don’ts en wanneer Lean Six Sigma wel en niet toepasbaar is. Ook bespreken we de integratie van Lean Six Sigma in een organisatie, zodat u een beeld kan vormen over hoe Lean Six Sigma in uw huidige werkomgeving past. 

  Onze ervaring is dat de avond ook vooral leuk is. U zit in een groep met mensen die met dezelfde vragen zitten en door de interactieve opzet kunt u veel van elkaar leren. 

  Lean Six Sigma proeverij

  De gratis introductie om van Lean Six Sigma te proeven

  Studiegids aanvragen

  Praktische Informatie

  De lean six sigma workshop is gratis toegankelijk en wordt 3x per jaar georganiseerd voor een groep van maximaal 20 deelnemers. De workshop duurt 3 uur en na de workshop is tijd en ruimte om vragen te stellen. De locatie is de Van Nellefabriek in Rotterdam in één van onze trainingsruimtes daar. 

  Het programma is als volgt:
  – Ontvangst met voorstelronde
  – Lean Six Sigma introductie
  – Hands on ervaring met wat Lean Six Sigma kan betekenen aan de hand van een simulatie
  – Uitwisseling van ervaringen onder het genot van een drankje

  Gratis (maximaal 3 deelnemers per organisatie)

  27 maart 2018, Van Nelle Fabriek Rotterdam

  27 maart 2018

  van 14 tot 17 uur

  29 mei 2018, Van Nelle Fabriek Rotterdam

  29 mei 2018

  van 14 tot 17 uur

  Inschrijven

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  In-company.

  Lean Six Sigma in uw bedrijf

  Lean Six Sigma staat vooral bekend als projectmatige verbeterstructuur, maar Lean Six Sigma is breder dan dat. Lean Six Sigma is een rotsvaste filosofie, een organisatie, een verbeterstructuur én tools. Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord op een aantal bedrijfskundige vraagstukken met betrekking tot competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid.

  Afhankelijk van uw ambitie is Lean Six Sigma in fases te implementeren. Iedere organisatie is uniek. Er bestaat daarom geen implementatie blauwdruk voor iedere organisatie. Samen met u ontwikkelt The Lean Six Sigma Company een plan van aanpak afgestemd op uw organisatie.

  Contact opnemenLees verder

  Gerelateerde Trainingen

  Andere toonde hun interesse in de volgende trainingen.