Lean Six Sigma proeverij

 • Laagdrempelig kennismaken met The Lean Six Sigma Company

 • Al uw vragen worden beantwoord door een Master Black Belt

 • U leert van andere cursisten waarom zij voor een Lean Six Sigma training kiezen

 • Via een workshop ervaart u wat Lean Six Sigma precies is

 • Nu ook beschikbaar als webinar

Gratis proeven van Lean Six Sigma

U heeft het gevoel dat zaken efficiënter kunnen, maar weet niet of Lean Six Sigma iets is voor uw organisatie? Of u twijfelt tussen welke training u moet kiezen? Dan kunt u zich tijdens de Lean Six Sigma proeverij (een lean six sigma workshop) laagdrempelig verdiepen in de methodiek. Onze ervaren Master Black Belts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u kan ervaren wat Lean Six Sigma is zonder uren kwijt te zijn aan het lezen van dikke boeken of het afstruinen van het internet opzoek naar antwoorden. 

De Lean Six Sigma proeverij

Tijdens de workshop ervaart u wat Lean Six Sigma is. De workshop bestaat uit een simulatie waarin de belangrijkste Lean Six Sigma technieken voorbij komen. Er wordt uitgebreid gesproken over de do’s en don’ts en wanneer Lean Six Sigma wel en niet toepasbaar is. Ook bespreken we de integratie van Lean Six Sigma in een organisatie, zodat u een beeld kan vormen over hoe Lean Six Sigma in uw huidige werkomgeving past. 

Onze ervaring is dat de informatiesessie ook vooral leuk is. U zit in een groep met mensen die met dezelfde vragen zitten en door de interactieve opzet kunt u veel van elkaar leren. 

Aanmelden

Lean Six Sigma proeverij

De gratis introductie om van Lean Six Sigma te proeven

Aanmelden voor proeverij

Praktische Informatie

De lean six sigma workshop is gratis toegankelijk en wordt meerdere keren per jaar georganiseerd voor een groep van maximaal 20 deelnemers. De workshop duurt 3 uur en na de workshop is tijd en ruimte om vragen te stellen. De locatie van de proeverij is altijd op één van onze trainingslocaties of wordt online gegeven.

Het programma is als volgt:
– Ontvangst met voorstelronde
– Lean Six Sigma introductie
– Hands on ervaring met wat Lean Six Sigma kan betekenen aan de hand van een simulatie
– Uitwisseling van ervaringen onder het genot van een drankje

Gratis (maximaal 3 deelnemers per organisatie)

20 april 2023, Van Nelle Fabriek - Rotterdam

20 april 2023

van 14:00 tot +/- 16:0 uur

Klik hier voor een overzicht van alle trainingsdata.

Inschrijven

 • Hidden

  Additional Data

 • DD slash MM slash JJJJ

DE WAARDE VAN UW LEAN SIX SIGMA CERTIFICAAT

Het succesvol afronden van een Lean Six Sigma training wordt beloond met een officieel certificaat. Maar waar ligt precies de waarde van een certificaat? In deze video leggen wij beknopt uit hoe dit werkt en wat de waarde van ons certificaat is. Wilt u meer weten? Klik hier voor het volledige verhaal.

Studiegids aanvragen

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Hidden
 • Wat is het antwoord op de onderstaande vraag?
 • Deze vraag is bedoelt om spam te reduceren
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LEAN SIX SIGMA VOOR ORGANISATIES

WAT IS UW AMBITIE?

Verbeteren is een zoektocht. Een antwoord vinden op bedrijfskundige vraagstukken als competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid. En dit alles verwerken in de bedrijfscultuur.

Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord. Een rotsvaste filosofie, vooruitkijkende werkstructuur én alle nodige instrumenten om elke dag te kunnen verbeteren. Alles in één pakket.

Omdat iedere organisatie uniek is, ontwikkelen wij samen met u een blauwdruk voor de implementatie. Uw ambitie bepaalt de diepgang en scope. Op deze manier weet u zeker dat het Lean Six Sigma traject aansluit op uw wensen.

Contact opnemenLees verder

Gerelateerde Trainingen

Andere toonde hun interesse in de volgende trainingen.

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen