Black Belt Trainingen

Er zijn vier soorten Black Belt trainingen. Afhankelijk van uw ambitie en vooropleiding is er een passende training.

Meer op deze pagina:

  Black Belt training

  Een Black Belt is een volledig opgeleide Lean Six Sigma professional, die van procesverbeteren zijn of haar vak wilt maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om Black Belt te worden. Dit kan op een zelf te bepalen tempo (Black Belt dienstverlening en Black Belt industrie). Op PostHBO-niveau voor diegene de training willen afsluiten met een officieel PostHBO diploma. En tot slot op universitair niveau. Voor managers en consultants die internationaal werken en waar de voertaal Engels is. Speciaal voor u is het Black Belt excellence program, in samenwerking met de Rotterdam School of Management. 

  Welke Black Belt training past bij u?

  Welke Black Belt training bij u past is afhankelijk van uw vooropleidingen en ambities. In de kern voldoen alle Black Belt aan de internationale standaarden die aan een Black Belt training gesteld worden. Het verschil zit in de aanvulling op de trainingen. Zo wordt bij het Black Belt Excellence Program meer tijd besteed aan het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten. De Black Belt dienstverlening daarentegen is het volledige Black Belt programma, maar dan met de mogelijkheid om de trainingsdagen en praktijkopdracht modulair te volgen. Bekijk de individuele Black Belt trainingen om te ontdekken welke training het best bij u past. 

  Black Belt Trainingen

  Een overzicht van de Lean Six Sigma Black Belt trainingen

  Studiegids aanvragen

  Bent u al in het bezit van een erkend Green Belt certificaat? Groei door tot Black Belt met onze Green Belt to Black Belt training!

  Green Belt to Black Belt

  De 3 of 5-daagse upgrade voor Green Belts om Black Belt te worden

  De 4 typen Black Belt trainingen

  Tijdens deze Lean Six Sigma Black Belt trainingen leert u procesverbeter-projecten uit te voeren met de Lean Six Sigma methodes op het hoogste niveau. Een Black Belt is na de training in staat om, met data onderbouwd, verbetervoorstellen te implementeren die de echte grondoorzaak van procesproblemen oplossen.

  DE WAARDE VAN UW LEAN SIX SIGMA CERTIFICAAT

  Het succesvol afronden van een Lean Six Sigma training wordt beloond met een officieel certificaat. Maar waar ligt precies de waarde van een certificaat? In deze video leggen wij beknopt uit hoe dit werkt en wat de waarde van ons certificaat is. Wilt u meer weten? Klik hier voor het volledige verhaal.

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • Wat is het antwoord op de onderstaande vraag?
  • Deze vraag is bedoelt om spam te reduceren
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  LEAN SIX SIGMA VOOR ORGANISATIES

  WAT IS UW AMBITIE?

  Verbeteren is een zoektocht. Een antwoord vinden op bedrijfskundige vraagstukken als competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid. En dit alles verwerken in de bedrijfscultuur.

  Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord. Een rotsvaste filosofie, vooruitkijkende werkstructuur én alle nodige instrumenten om elke dag te kunnen verbeteren. Alles in één pakket.

  Omdat iedere organisatie uniek is, ontwikkelen wij samen met u een blauwdruk voor de implementatie. Uw ambitie bepaalt de diepgang en scope. Op deze manier weet u zeker dat het Lean Six Sigma traject aansluit op uw wensen.

  Contact opnemenLees verder

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

  Studiegids aanvragen