Black Belt Trainingen

Er zijn vier soorten Black Belt trainingen. Afhankelijk van uw ambitie en vooropleiding is er een passende training.

Meer op deze pagina:

  Black Belt training

  Een Black Belt is een volledig opgeleide Lean Six Sigma professional, die van procesverbeteren zijn of haar vak wilt maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om Black Belt te worden. Dit kan op een zelf te bepalen tempo (Black Belt dienstverlening en Black Belt industrie). Op PostHBO-niveau voor diegene de training willen afsluiten met een officieel PostHBO diploma. En tot slot op universitair niveau. Voor managers en consultants die internationaal werken en waar de voertaal Engels is. Speciaal voor u is het Black Belt excellence program, in samenwerking met de Rotterdam School of Management. 

  Welke Black Belt training past bij u?

  Welke Black Belt training bij u past is afhankelijk van uw vooropleidingen en ambities. In de kern voldoen alle Black Belt aan de internationale standaarden die aan een Black Belt training gesteld worden. Het verschil zit in de aanvulling op de trainingen. Zo wordt bij het Black Belt Excellence Program meer tijd besteed aan het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten. De Black Belt dienstverlening daarentegen is het volledige Black Belt programma, maar dan met de mogelijkheid om de trainingsdagen en praktijkopdracht modulair te volgen. Bekijk de individuele Black Belt trainingen om te ontdekken welke training het best bij u past. 

  Black Belt Trainingen

  Een overzicht van de Lean Six Sigma Black Belt trainingen

  Studiegids aanvragen

  Stap 1: de Yellow Belt

  Online Yellow Belt

  De online Lean Six Sigma essentials training voor €119 inclusief BTW

  De 4 typen Black Belt trainingen

  Tijdens deze Lean Six Sigma Black Belt trainingen leert u procesverbeter-projecten uit te voeren met de Lean Six Sigma methodes op het hoogste niveau. Een Black Belt is na de training in staat om, met data onderbouwd, verbetervoorstellen te implementeren die de echte grondoorzaak van procesproblemen oplossen.

  DE WAARDE VAN UW LEAN SIX SIGMA CERTIFICAAT

  Het succesvol afronden van een Lean Six Sigma training wordt beloond met een officieel certificaat. Maar waar ligt precies de waarde van een certificaat? In deze video leggen wij beknopt uit hoe dit werkt en wat de waarde van ons certificaat is. Wilt u meer weten? Klik hier voor het volledige verhaal.

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  In-company.

  Lean Six Sigma in uw bedrijf

  Lean Six Sigma staat vooral bekend als projectmatige verbeterstructuur, maar Lean Six Sigma is breder dan dat. Lean Six Sigma is een rotsvaste filosofie, een organisatie, een verbeterstructuur én tools. Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord op een aantal bedrijfskundige vraagstukken met betrekking tot competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid.

  Afhankelijk van uw ambitie is Lean Six Sigma in fases te implementeren. Iedere organisatie is uniek. Er bestaat daarom geen implementatie blauwdruk voor iedere organisatie. Samen met u ontwikkelt The Lean Six Sigma Company een plan van aanpak afgestemd op uw organisatie.

  Contact opnemenLees verder

  Gerelateerde Trainingen

  Andere toonde hun interesse in de volgende trainingen.