Online Lean Six Sigma

Wij bieden ook online trainingen op het gebied van Lean Six Sigma, zoals onze Online Yellow Belt en Kaizen Event trainingen. Niet alleen beschikbaar voor individuele verkoop, maar ook voor groepafname. Lees verder!

Meer op deze pagina:

  LEAN SIX SIGMA ONLINE

  LEER SPECIFIEK AFGEBAKENDE ONDERWERPEN, TOOLS EN METHODES MET ONZE COMPACTE ONLINE CURSUSSEN

  Bekijk cursusaanbod

  BEGIN SIMPEL

  Continu verbeteren en problemen oplossen op werk hoeft geen complex verhaal te zijn. Het Lean Six Sigma raamwerk biedt niet alleen een theorierijke en data-georiënteerde verbeteraanpak, maar kent ook een groot aantal praktijkgerichte tools en methodes die direct toepasbaar zijn.

  Vaak kan het waardevoller zijn om eerst hiermee aan de slag te gaan voordat u begint met het grootschalig implementeren van Lean Six Sigma binnen uw organisatie.

  Met het juiste fundament in kennis en een praktijkgerichte houding is een dusdanige implementatie veel makkelijker en realistischer uit te voeren. Uiteindelijk gaat Lean Six Sigma namelijk om het kennen van de juiste tools en weten hoe en wanneer je ze het beste kunt toepassen. Daarom richten onze online cursussen zich allemaal op specifieke onderwerpen, tools en methodes, waarbij het accent altijd ligt op begrip en toepasbaarheid.

  Het oplossen van kleine frustraties en productiviteitsremmers (collectief verzameld onder de noemer ‘verspilling’) is de eerste en belangrijkste stap tot operational excellence. Bekijk ons aanbod aan online cursussen, selecteer de tools en methodes die voor u het meest van toepassing zijn en ga meteen aan de slag met continu verbeteren!

  Bekijk online cursusaanbod
  Quickstartcursussen
  Yellow belt
  Stand-up
  Lean 5S Management

  Ons online cursusaanbod

  Methodes

  Methodes waarmee u structuur en richting geeft aan continu verbeteren.

  From € 39 ,-
  Yellow Belt training
  Stand’up meeting
  Lean 5S Management
  Kaizen Training

  Tools

  Instrumenten en technieken waarmee u specifieke problemen oplost en duurzame verbeteringen doorvoert.

  From € 15 ,-
  A3 Project Structure
  Value Stream Mapping
  FMEA
  Basic Statics for Six Sigma

  Fast Track Learning

  Start building your future-ready skill set
  with our carefully curated courses.

  Visit websiteDownload catalogue

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

  Studiegids aanvragen