Online Lean Six Sigma

  • 5S Lean Management

  • Kaizen Event

  • Yellow Belt

  • Healthcare essentials

Online voorbereiden en verdiepen

Naast ons klassikaal trainingsaanbod bieden wij ook e-learning trainingen aan in verschillende Lean Six Sigma onderwerpen, waaronder de vele Lean Six Sigma methodes en instrumenten en onze online Yellow Belt certificatie.

Drie redenen voor online cursussen

Wij hebben online cursussen ontwikkeld zodat u zich kunt verdiepen in een specifiek vakgebied binnen Lean Six Sigma, zoals het uitvoeren van Kaizen Events en 5S Management. Daarnaast hebben we online Lean Six Sigma cursussen ontwikkeld waarmee u de eerste stappen in de wereld van Lean Six Sigma kunt zetten zonder grote tijdsinvesteringen. Hieronder vallen bijvoorbeeld de online Yellow Belt cursussen. Tot slot in de Yellow Belt ook dé perfecte voorbereiding op een Green Belt of Black Belt training.

Ook biedt e-learning een oplossing voor de logistieke-, en tijdsproblemen die veel moderne professionals vandaag de dag ervaren. Hoewel onze klassikale trainingen ontworpen zijn om zo veel mogelijk kennis, vaardigheden en ervaring op te laten doen in een zo kort mogelijke tijd, blijft dit een tijdsinvestering die niet iedereen zich kan veroorloven. E-learning kan echter plaatsvinden waar en wanneer je dat wilt, zolang er maar een goede internetverbinding is.

Online Lean Six Sigma

Een overzicht van de Lean Six Sigma E-Learning trainingen

Naar The Productivity Company

De online Lean Six Sigma workshops

LEERDOELEN
De leerdoelen in deze trainingen zijn gebaseerd op de competentiestandaarden uit de ISO18404 en ISO13053, met gebruik van Bloom’s taxonomie van leerdoelen. Dit is om ervoor te zorgen dat de trainingsinhoud overeenkomt met internationale standaarden, en dat de kwaliteit op het niveau ligt dat men zou moeten verwachten van een internationaal geaccrediteerd leerinstituut op het gebied van Lean Six Sigma.

LEERMIDDELEN
De leermiddelen die wij in onze trainingen gebruiken om de kennisoverdracht te faciliteren bevatten trainingsvideo’s opgenomen door onze experts, tekstsamenvattingen, case studies, praktijkvoorbeelden, visuals en infographics, downloadbare templates voor praktijkgebruik en quizzen om kennisretentie te stimuleren.

Het Lean Six Sigma starterpack

Succes heeft een eigen taal en die taal valt te leren.

Het Lean Six Sigma Starterpack bevat 3 online cursussen waarmee je de geheimen ontrafelt van efficiënt werken.

Lean Six Sigma is de methodiek van de wereldtop. Van Toyota tot Coolblue en van Nike tot Apple. Allemaal werken ze met de technieken en instrumenten uit deze methodiek.
Met hun snelle processen verrassen Lean Six Sigma organisaties hun klanten keer op keer en dankzij hun cultuur van continu verbeteren zijn het de leukste bedrijven om voor te werken.  

Ga meteen van start met Lean Six Sigma en maak jouw werk efficiënter dan ooit tevoren!

Onze online workshops

The Productivity Company

Onze online trainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met The Productivity Company, ons e-learning zusterbedrijf. Al onze e-learning trainingen zijn daarom ook op hun platform te vinden.

Als u zich wilt aanmelden voor één van onze digitale trainingen kunt u deze aanschaffen op www.tpc.education. Alle communicatie en transacties omtrent ons online trainingsaanbod dient ondernomen te worden met The Productivity Company.

Neem contact met the Productivity Company

  • DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen