Kaizen Event

Deze Kaizen Event training bestaat uit 7 lessen, en heeft als doel om je de achtergrond en geschiedenis van Kaizen wijs te maken en uit te leggen hoe je een Kaizen event het best kunt voorbereiden, uitvoeren en opvolgen.

Meer op deze pagina:

  E-LEARNING KAIZEN EVENT

  Binnen korte tijd structurele procesproblemen de wereld uithelpen? Dat kan zeker, met behulp van de Lean Six Sigma methode van Kaizen Events!

  Een Kaizen Event is een korte 2-tot 5-daagse workshop waarin een klein team al hun tijd besteedt aan het opsporen van de grondoorzaken van een probleem en het formuleren en implementeren van oplossingen.
  Deze probleemoplossingsmethodiek is ideaal voor het oplossen van dringende problemen die op korte termijn opgelost moeten worden, maar die ook niet complex genoeg zijn om tot een maandenlang project gemaakt te worden.

  De Kaizen Event probleemoplossingsmethodiek wordt ook behandeld in ons klassikaal trainingsaanbod. Deze e-learning module biedt een ideale verdiepingsslag ter voorbereiding van de training maakt, maar is tevens een uitstekende individuele training om deze methode meteen toe te kunnen passen op de eigen processen.

  LEAN SIX SIGMA E-LEARNING

  Lean Six Sigma is een bewezen methodologie met een stap-voor-stap en data-gedreven verbeteraanpak. Tijdens deze online Kaizen event training leert u hoe u Kaizen events in de praktijk kunt toepassen. In 7 lessen, die ongeveer 4 uur duren in totaal, wordt stap voor stap uitgelegd wat het gedachtegoed achter deze methode is en hoe u deze zelf het beste kunt uitvoeren.

  Hierbij wordt de theorie en praktijk op behapbare wijze uitgelegd met behulp van video’s, tekst, quizzen, praktijkvoorbeelden, downloadbare templates en visuele ondersteuning.
  De training wordt afgesloten met een examen bestaande uit een aantal multiple-choice vragen.

  Schrijf u in voor €49

  Kaizen Event

  De online Kaizen event training voor €49 inclusief BTW

  Koop de training voor €49

  Praktische informatie

  De basis voor de Kaizen Event training is de Body of Knowledge (BoK) van het IASSC. De leerdoelstellingen zijn vertaald naar e-learning content, gebruikmakend van Bloom’s taxonomie m.b.t. kennisniveaus. Dit verzekert u van een Kaizen Event training gebaseerd op internationale standaarden.

  Deze training neemt ongeveer 3 uur in beslag, verdeeld over 7 lessen + een examen. Iedere les wordt afgesloten met een korte quiz. Zodra u de quiz afgerond heeft, kunt u beginnen met de volgende les. Er is geen tijdslimiet verbonden aan de lessen en u kunt op ieder moment stoppen en de les weer hervatten op het punt waar u gebleven bent.

  De training is in het Nederlands, maar daarbij moet wel vermeld worden dat het vakjargon niet-Nederlandse woorden bevat. Er is bewust voor gekozen sommige woorden niet te vertalen, omdat dit jargon internationaal gebruikelijk is. Vanzelfsprekend wordt iedere definitie toegelicht tijdens de lessen.

  Module 1: Achtergrond Kaizen

  Les 1: Geschiedenis van Kaizen
  Les 2: Kaizen events en Continu Verbeteren

  Module 2: Kaizen Events

  Les 3: Voorbereiding 
  Les 4: Uitvoering 
  Les 5: Implementatie/Opvolging

  Module 3: Tips&Tricks

  Les 6: Instrumenten
  Les 7: Praktijkadvies

  €49 (inclusief BTW)

  Dit is inclusief:

  • 2 her-examens

  • Certificaat van afronding.

  • 2 jaar toegang tot de training.

  Schrijf u in

  • Slechts €49 inclusief BTW

  • Nederlandstalig

  • Ontwikkeld door Master Black Belts

  • Online cursus

  • Iedere les bestaat uit video’s, tekst en quizjes

  Voeg toe voor €49