Casper de Man

Casper

Commercieel Manager

Ik ben bij The Lean Six Sigma Company komen werken als commercieel manager. Mijn achtergrond ligt in Business Intelligence (BI). Daar heb ik mooie toepassingen van BI gezien. Het doel daarbij was data klaarzetten voor de business. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een rapport of een dataset. Toen kwam ik in aanraking met Lean Six Sigma en zag ik dat die data die we klaar hadden gezet het startpunt vormde van een verbetertraject! Ik zie dat je met Lean Six Sigma echt het verschil kunt maken. Dat geldt voor zowel de belts als de mensen op de werkvloer. Het valt me op dat de projecten dikwijls de betreffende processen enorm hebben verbeterd. Ook valt me op dat door Lean Six Sigma afdelingen beter met elkaar kunnen samen werken.

Ik heb voor The Lean Six Sigma Company gekozen omdat het een flexibel bedrijf is waarbij de menselijke maat niet uit het oog is verloren. Het gevolg hiervan is dat de mensen die er werken trouw zijn aan het bedrijf. Er is een enorme hoeveelheid knowhow en ervaring binnen de organisatie waardoor ik de juiste personen aan bedrijven kan koppelen

Commercieel gezien ben ik met heel diverse zaken bezig. Ik sta met m’n voeten in de klei als ik moet bellen om een training vol te krijgen. Vervolgens ben ik aan het kijken wat er in een bepaalde markt speelt en hoe Lean Six Sigma daar een rol in kan spelen. Ik probeer daarbij customer intimacy na te streven. Het is goed dat een proces lean wordt aangepakt, maar ik wil ook graag een relatie opbouwen met de klanten.

Benieuwd wat Lean Six Sigma voor uw organisatie kan betekenen? Bel ons op kantoor en ik help u graag met al uw vragen!

Laatste berichten

Lees de laatste blog berichten van Casper.

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen