Christian Doppert

Christian Doppert

Ik ben bij The Lean Six Sigma Company betrokken als algemeen Engels tekstschrijver en marketing assistent. Ik ben hier vooral bezig met het schrijven van Engelse teksten voor onze websites en de klantcommunicatie vanuit social media.

Naast mijn betrokkenheid bij The Lean Six Sigma Company ben ik ook tekstschrijver en productredacteur bij The Productivity Company, het e-learning zusterbedrijf van The Lean Six Sigma Company. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor niet alleen het schrijven van alle websiteteksten, artikelen en klantcommunicatie, maar draag ik ook verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van nieuwe producten en het waarborgen van de didactische kwaliteit van onze online trainingen.

Mijn passies liggen in het spelen met taal, de overdracht van kennis en het beoefenen van fitness. Vooral die eerste twee zijn van toepassing binnen mijn functie, al ren ik voor mijn werk genoeg heen en weer om toch m’n cardio op peil te houden.

Ik ben ongelooflijk trots op m’n werk bij The Lean Six Sigma  Company en The Productivity Company, en vind het inspirerend en motiverend om bij te kunnen dragen aan het overbrengen van de filosofie en mentaliteit van het continu verbeteren die achter de procesverbeteringsmethodiek van Lean Six Sigma ligt.

Daarom doe ik binnenkort ook mijn Black Belt examen, zodat ik nog verder bij kan dragen aan de kwaliteit van onze digitale Lean Six Sigma trainingen.

Laatste berichten

Lees de laatste blog berichten van Christian Doppert.

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen