Jeanique Opdam

Jeanique

Opleidingsadviseur

Tijdens mijn vorige baan kwam ik in contact met The Lean Six Sigma Company en toen viel alles op zijn plek. Wat is dit een fijn energiek bedrijf waar de klant voorop staat. Voor mij is het heel erg belangrijk om te werken vanuit het oogpunt van de klant. Hoe zou ik benaderd willen worden? Of hoe zou ik me voelen als ik 8 keer gebeld wordt in 3 dagen tijd. In het verleden heb ik veel gewerkt voor bedrijven waarbij de klant niet centraal staat maar juist de sales cijfers.

Kortom het was tijd voor een nieuwe omgeving waar ik wel energie krijg van de werkzaamheden. Het is voor mij belangrijk dat er een gezellige sfeer hangt op de werkvloer, je zit hier toch een groot deel van je dag 😉.

Al vroeg in mijn studie Toerisme (aan het Mondriaan in Den Haag) kwam ik erachter dat ik het heel prettig vind om omringt te zijn met mensen. Mijn enthousiasme overbrengen op andere mensen geeft mij veel plezier. Daarnaast komen mijn passie voor het organiseren van bedrijfsuitjes, verjaardagen, bijeenkomsten en feesten altijd heel goed van pas bij een gezellige werkgever.

Ik ben Jeanique en verantwoordelijk voor het contact met u vanaf het moment dat u een studiegids aanvraagt tot het moment dat u de praktijk certificering in ontvangst neemt. Grote kans dat ik de eerste stem ben die u hoort aan het begin van uw Lean Six Sigma avontuur.

Laatste berichten

Lees de laatste blog berichten van Jeanique.

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen