John Bruns

John Bruns

Master Black Belt consultant / trainer

Mijn eerste kennismaking met Lean was tijdens mijn studie Technische Bedrijfskunde in 2005. Dit heb ik uitgebreid met het Six Sigma gedeelte tijdens mijn traineeship bij Koning & Hartman, waar ik mijn Green Belt certificaat behaalde. Terugkijkend op mijn loopbaan, voordat ik bij The Lean Six Sigma Company startte, is de rode draad processen inzichtelijk maken, de dialoog aangaan over verbeterpunten en vervolgens verbeteringen realiseren. Gaandeweg werd het mij steeds duidelijker dat ik me verder wilde ontwikkelen op het gebied van Lean Six Sigma, en begon ik aan mijn Black Belt opleiding.

Dit deed ik tijdens mijn tijd als Performance Manager bij Schuuring. Hier was ik verantwoordelijk voor een business support team dat zich onder andere bezig hield met informatievoorziening, continu verbeteren, en coaching en begeleiding van lijnmanagement. Ook hier was procesverbetering mijn voornaamste bezigheid. Dit vormde een goede basis voor mijn Black Belt opleiding. Op zoek naar een geschikte aanbieder van de opleiding kwam ik al snel uit bij The Lean Six Sigma Company.

Ambities met continue verbeteren

Na het afronden van de opleiding kwam logischerwijs de vraag: what’s next? Wat ik zeker wist was dat ik elke dag bezig wil zijn met mensen verder helpen. Mensen verder helpen hun organisatie continu te verbeteren. Om mijzelf hierin te ontwikkelen is mijn ambitie om door te groeien naar Master Black Belt. Ik ben er van overtuigd dat ik daarvoor bij The Lean Six Sigma company aan het juiste adres ben. De diversiteit aan klanten, de mogelijkheid mijn kennis over te dragen, en de dagelijkse hulp die ik mensen kan bieden bij hun bedrijfsvoering zorgen ervoor dat ik me als een vis in het water voel in de rol van Black Belt. Ik coach, train, adviseer en begeleid mensen op het gebied van Lean Six Sigma. Dit doe ik ook in in-company trajecten waar ik met behulp van de projectmatige verbeterstructuur van Lean Six Sigma op zoek ga naar antwoorden op bedrijfskundige vraagstukken, altijd met klanttevredenheid voorop.

Overzicht van werkervaring en studies:

  • Performance Manager Ɩ Schuuring
  • Traineeship Ɩ Koning & Hartman
  • MBA Ɩ Specialisatie Innovatie en Ondernemerschap Ɩ Universiteit Twente
  • HBO Ɩ Technische Bedrijfskunde Ɩ Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Laatste berichten

Lees de laatste blog berichten van John Bruns.

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen