Kees Bultink

Kees Bultink

Master Black Belt

Gespecialiseerd in:

Kees Bultink is Master Black Belt bij The Lean Six Sigma Company en heeft zijn praktijkervaring voornamelijk in de industrie opgedaan. In de periode van 1988 tot 1995 was hij Total Quality Manager voor Europa en later Customer Productivity leader bij GE Plastics (nu Sabic) te Bergen op Zoom.

In deze tijd deed hij ISO9000, team work, Statistische Proces Controle, Failure Mode and Effect Analysis, Quality Function Deployment, Design of Experiments, Lean en Kaizen Blitz programma’s bij alle GE Plastics vestigingen in Europa en bij strategische klanten. Daarna heeft hij inmiddels al meer dan 20 jaar als consultant gewerkt. Aanvankelijk vooral in strategische veranderingsprocessen in een groot aantal internationale firma’s en vanaf 2003 ook als Black Belt en Master Black Belt. Hij heeft inmiddels honderden Black en Green Belts tot aan hun praktijkcertificatie opgeleid en is als Master Black Belt gecertificeerd bij de American Society for Quality.

In 2012 sloot Kees zich aan bij The Lean Six Sigma Company waar hij voluit meedraait in het opleiden Lean Six Sigma specialisten.

VISIE OP LEAN EN SIX SIGMA

Het gaat om het doel. Het doel is om als organisatie beter te worden in de ogen van de klant door het continu verbeteren van processen en het daarbij behorende gedrag. Lean Six Sigma is hiervoor een uitstekend middel.

Laatste berichten

Lees de laatste blog berichten van Kees Bultink.

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen