Lean Six Sigma Starterpack

  • Start meteen met verbeteren op uw afdeling

  • Behaal in 1x 5 certificaten

  • Normaal €379 nu €299

  • Leer waar en wanneer het u uitkomt!

  • Ongeveer 15 tot 20 uur

BEGIN METEEN MET TOEPASSEN

Lean Six Sigma is een robuuste en veelzijdige methodiek die breed toepasbaar is. Kwaliteit, snelheid, efficiëntie, communicatie, klantwaarde: allemaal begrippen waar Lean Six Sigma op is toegespitst. Het is een hele wetenschap om het professioneel proces-verbeteren onder de knie te krijgen. Daarom behaal je een Green Belt of Black Belt-titel niet zonder een flinke investering van tijd en energie.

Gelukkig is continu verbeteren niet iets waar je meteen een kwalificatie voor nodig hebt. Je hoeft niet te wachten tot je na hard werken je titel hebt verdiend. Je kan gewoon meteen beginnen met procesverbeteren. Lean Six Sigma kan altijd en overal!

DÉ MANIER OM VAN START TE GAAN MET LEAN SIX SIGMA

Het Lean Six Sigma Starterpack bevat alle kennis en kunde die je nodig hebt om in jouw werkomgeving aan de slag te gaan met procesverbetering. De bundel bestaat uit vijf online cursussen: de Yellow Belt cursus, Kaizen workshop cursus, 5S Lean Management cursus, basis statistiek cursus en de Value Stream Mapping cursus.

Gedachtegoed en structuur
In de Yellow Belt cursus leer je het gedachtegoed en de structuur achter Lean Six Sigma kennen. Naast de achtergrond en filosofie van Lean Six Sigma krijg je ook een volledig overzicht van de belangrijkste principes, methodes en instrumenten.
Na het afronden van deze cursus weet je precies waar het bij Lean Six Sigma om draait en zal je overal verspilling en verbeterpotentieel zien. Ook ontvang je een officieel Yellow Belt certificaat ter bewijs van je nieuwe kennis.

Verspilling-vrije werkomgeving
Met het 5S stappenplan leg je het fundament voor een cultuur van Continue Verbetering en zorg je er voor dat jouw werkomgeving productiever en efficiënter is dan ooit tevoren. Je leert de werkomgeving vrij te maken van verspilling en je maatregelen hiervoor te standaardiseren en in stand te houden. Creëer een overzichtelijke en gestructureerde werkomgeving waarin productiviteit en succes kunnen gedijen.

Probleemoplossende workshops
Een Kaizen Event is een oplossingsgerichte workshop die je met een klein team doet om in korte tijd de grondoorzaken van je problemen te achterhalen en bestrijden. In deze cursus leer je hoe je Kaizen Events leidt, voorbereidt en opvolgt. Verbeteren en probleemoplossen hoeft niet in de vorm van enorme en langdurige projecten. Gebruik een Kaizen Event om snel, efficiënt en effectief te verbeteren.

Koop het starterspakket

EEN PERFECTE VOORBEREIDING

Deze cursussen bieden de ideale samenstelling tussen filosofie, structuur en praktijk die nodig zijn om te beginnen met Lean Six Sigma en procesverbetering in het algemeen.

En als je de moed hebt verzameld om nog een stap verder te gaan met de Green Belt, Black Belt of Lean Practitioner, dan is deze bundel de perfecte voorbereiding.

Met de praktijkgerichte inzichten die je in de online cursussen vergaard hebt neem je de klassikale lessen makkelijk tot je. Niks is je meer vreemd, want jij hebt het thuisvoordeel in de wereld van Continue Verbetering.

Koop het starterspakket

The Productivity Company

Onze online trainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met The Productivity Company, ons e-learning zusterbedrijf. Al onze e-learning trainingen zijn daarom ook op hun platform te vinden.

Als u zich wilt aanmelden voor één van onze digitale trainingen kunt u deze aanschaffen op www.theproductivitycompany.education/nl/. Alle communicatie en transacties omtrent ons online trainingsaanbod dient ondernomen te worden met The Productivity Company.

Neem contact met the Productivity Company

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen