Max den Hartog

maxdenhartog

Product Redacteur

Ik onderhoud de internationale sites van The Lean Six Sigma company. Als iemand wat anders wilt op de site, zorg ik dat het veranderd op hun site. Wanneer één van de partners iets veranderd wilt hebben op 1 van hun sites, dan zal ik daar voor zorgen.

Naast The Lean Six Sigma Company ben ik ook werkzaam bij The Productivity Company. The Productivity Company het zusterbedrijf van The Lean Six Sigma Company. Dit is een beginnend bedrijf, dus we zijn nog best klein. Ik ben er volledig van overtuigd dat The Productivity Company wereldwijd bekend gaat worden.

Binnen The Productivity company ben ik Product-redacteur en design de online cursussen. Ik zorg er  voor dat het systeem blijft draaien. Als er een technisch probleem is, komt dat op mijn bureau te liggen. Verder ben ik ook betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe cursussen. Wij willen e-learning weer leuk maken en we zijn goed op weg.

Laatste berichten

Lees de laatste blog berichten van maxdenhartog.

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen