Michel Doppert

Michel Doppert

Master Black Belt / Lead Instructor U.K.

Ik begon mijn reis van continue verbetering in 1986, als kwaliteitsinspecteur en manager voor een grote Europese luchtvaartmaatschappij. Ik heb veel Lean-tools en -technieken geleerd, hoewel het woord Lean toen nog niet werd gebruikt als een algemene definitie van de toepassing van deze mindset en tools tot nu toe.

Na het vervullen van rollen in de verkoop en als een Emergency Response Manager (waar ik echt de cruciale vereiste begreep van root cause-analyse en continue verbetering), ontmoette ik Six Sigma voor het eerst toen ik in 1996 lid werd van een Amerikaans bedrijf met de naam General Electric. Na een korte cultuurshock , ik hield van de structuur en de op gegevens gebaseerde besluitvorming die nu wordt toegevoegd aan de activiteiten voor continue verbetering, die Six Sigma biedt. Ik werd door GE gecertificeerd als Master Black Belt en bouwde een Continuous Improvement-infrastructuur op als gecertificeerd kwaliteitsleider. Na deze rollen werd ik gekozen voor leidinggevende functies op topniveau in verschillende GE-bedrijven.

In 2006 werd ik een ondernemer. Nu begreep ik echt welke waarde Lean Six Sigma kan bieden aan bedrijven en organisaties, met de focus op continue aanpassing aan nieuwe ontwikkelingen en op zoek naar voortdurend beter worden in wat we doen, op basis van onze steeds veranderende klantbehoeften.

Ik geniet van deze reis, nog steeds leerzaam en groeiend, streven naar perfectie. Ik zou graag van de gelegenheid gebruik maken om dit met u te doen en van uw idee├źn te leren. Bij continue verbetering gaat het immers om vooruitgang en niet om perfectie.

 

Laatste berichten

Lees de laatste blog berichten van Michel Doppert.

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen