Sander Momberg

Sander Momberg

De afgelopen 17 jaar heb ik mij met veel plezier toewijding mogen werken in Asset Management en Onderhoud. Eerst met de spreekwoordelijke “voeten in de klei” en later door het leiden van multidisciplinaire en interculturele projecten, afdelingen en organisaties.

Hier werd ik dagelijks met dezelfde uitdaging geconfronteerd;

Hoe zorgen we ervoor dat we, in een continu veranderende omgeving, blijven voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant?

Immers, als alles verandert en wij blijven hetzelfde doen omdat dit “altijd al zo is geweest”, komt onherroepelijk het moment dat onze meerwaarde omgekeerd evenredig afneemt.

Ik ben mijzelf dan ook gaan specialiseren in het continu verbeteren van processen, het creëren van waarde en efficiënter werken. Dit alles om te blijven voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant.

Momenteel gebruik ik deze kennis, ervaring en vaardigheden om mensen en medewerkers te trainen en coachen in de technieken van Lean en Six Sigma, waarbij mijn expertise ligt in de wereld van Asset Management en Onderhoud.  Dit laat overigens niet onverlet dat ik in staat ben om deze methodieken te vertalen naar andere sectoren om hier dezelfde positieve resultaten te behalen.
Immers, waar processen zijn, is verbetering mogelijk.

En u?

Hoe kan ik u inspireren om samen te kijken of wij ook u en uw organisatie continu kunnen laten leren en verteren?

Laatste berichten

Lees de laatste blog berichten van Sander Momberg.

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen