Saskia van Hengel

Saskia van Hengel

Opleidingsadviseur

Gedurende mijn hele carrière staat een tevreden klant centraal, als een soort tweede natuur. Ik ben een gedreven mens en gepassioneerd in mijn werk. Voorheen als projectcoördinator in de sectoren: Bouw, Leisure en Projectontwikkeling. Sinds 2013 ben ik in de trainingswereld gerold. Ik zie de processen van de klant ook als een project. Het ‘project’ is pas af als de klant zijn certificeringen behaald heeft.

Vanaf het moment dat u informatie aanvraagt totdat u praktijkgecertificeerd bent, help ik u graag bij het hele proces. Waar loopt u tegenaan in het werk? Wat zijn uw doelstellingen en verwachtingen? Welke processen wilt u verbeteren? Met andere woorden wat is de Voice of The Customer? Individuele open inschrijvingen op locatie als groepstrainingen In Company bij bedrijven, wordt door ons team volledig verzorgd.

Lean Six Sigma is een cultuurverandering. Zelf ben ik Lean Six Sigma Green Belt gecertificeerd. Niet alleen in het werk en in gedachte gang, maar ook thuis is het toepasbaar. Dat werkt verhelderend en geeft rust! De methodieken zijn toe te passen in alle branches. Waar een proces is, kan het verbeterd worden…

Wij werken graag op een informele manier en houden de lijnen kort. Dit wordt gereflecteerd op onze klanten en zeer gewaardeerd. Telefonisch, per mail of chat. Wij staan te allen tijde voor u klaar. Bij specifieke vragen voor de trainer, plan ik graag een telefonische afspraak met de Master Black Belt voor u in.

En dan onze locatie in de Van Nelle Ontwerpfabriek. Het gebouw staat sinds 2014 op de Unesco werelderfgoedlijst en terecht! Sinds de opening in 1930 is de Van Nelle volop in beweging en dat is onveranderd gebleven. Alle elementen van dit unieke gebouw zijn in stand gehouden. Wij zijn enorm trots dat wij sinds 2015 ons eigen trainingsfaciliteiten op de locatie hebben. Zo kunnen we op onze locatie groepen tot 25 personen voor u verzorgen.

Ik hoop u te mogen verwelkomen bij The Lean Six Sigma Company.

 

Laatste berichten

Lees de laatste blog berichten van Saskia van Hengel.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen