Summer Course Lean Leader

Snelste manier om Lean Leader te worden

U wilt de Lean specialist worden binnen uw organisatie maar de agenda laat het niet toe om 2 maanden te werken aan de theorie? Dan is dit de training voor u! De Lean Leader Summer Course training duurt slechts 1 week, perfect voor de drukbezette professional.

Het programma bestaat uit 5 dagen. De eerste 3 dagen ligt de focus op de Lean principes en verbetermethodieken voor in de praktijk. De laatste 2 dagen zal er aandacht besteed worden aan de Lean managementfilosofie. Door deze dagen direct achter elkaar te plannen is het mogelijk om de doorlooptijd sterk te verkorten. Er zijn slechts 12 plekken voor deze Summer Course en we kunnen dit traject slechts 1 keer per jaar faciliteren.

Voor wie is de training bedoeld?

De training is bedoeld voor iedereen die wil leren verbeteren op het niveau van een Lean Leader. De Summer Course variant is speciaal ontworpen voor professionals met een volle agenda.

Vanwege het intensieve traject krijgt u van ons de online Yellow Belt gratis. De Yellow Belt biedt u de mogelijkheid om optimaal voorbereid aan de Summer Course te beginnen. Voor meer informatie over de voorbereiding, klik hier

Wat leert u tijdens de Summer Course Lean Leader?

Lean Leaders leren om een cultuur van continue verbeteren door te voeren binnen hun organisatie of divisie. Hierdoor zijn zij verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verbeterinitiatieven. Dit om te kunnen anticiperen op alle veranderingen die in de wereld plaats vinden. Een organisatie of divisie moet immers in staat zijn om te kunnen anticiperen op bijvoorbeeld een veranderende klantvraag of kwaliteitseis. De stof van deze training is toepasbaar op alle branches, zowel dienstverlening als industrie. Voor meer informatie over deze training verwijzen wij u naar de studiegids

Summer Course Lean Leader

Certificeer in slechts 1 week tot Lean Leader met de Summer Course

Studiegids aanvragen

Inclusief gratis:

Online Yellow Belt

De online Lean Six Sigma essentials training voor €129 inclusief BTW

In de studiegids vindt u een gedetailleerd programma van de Summer Course onder het katern: Lean Leader

Studiegids aanvragen

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het programma op hoofdlijnen, de prijs en startdata. Vraag de studiegids aan als u meer wilt weten over de studiebelasting, het gedetailleerde programma, de doelgroep en opzet van de training.

De trainer van de Summer Course Lean Leader is:

Jan-Hein

  De Lean Leader training is een combinatie tussen tussen theorie en praktijk die voldoet aan de internationale standaarden van ISO18404. U leert de Lean managementprincipes, de Lean verbetertools en technieken, en hoe u mensen mee krijgt in het gedachtegoed van continue verbeteren. 

  Na de training brengt u het geleerde in de praktijk om u te kunnen certificeren tot Lean Leader. Tijdens het uitvoeren van de praktijkopdracht wordt u gecoacht door een trainer van The Lean Six Sigma Company.

  Na succesvolle afronding van het examen en de praktijkopdracht  ontvangt u het Lean Leader certificaat.

  Deel 1 - Lean Practitioner

  3 dagen training over de Lean technieken met onderwerpen als:

  Deze dagen zijn opgezet rondom een simulatie welke als rode draad door de training loopt. De focus ligt op de technieken en het herkennen van verbeterpotentieel. 

  Deel 2 - Lean Leader

  2-Daagse training over Lean Management. Gedurende deze 2 dagen ligt de nadruk op het uitvoeren van projecten en kaizen events. De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  Deel 3 - Lean Leader praktijkopdracht

  Gedurende de training dient u een aantal praktijkopdrachten uit te voeren. In de studiegids leest u gedetailleerd wat er van u verwacht wordt op dit gebied. 

  De Summer Course trainingsopzet

  All in prijzen exclusief BTW

  Lean Leader training inclusief praktijkcertificering: €3.495 

  Wij zijn BTW vrijgesteld voor organisaties die geen BTW kunnen aftrekken (particulieren, zorginstellingen, overheden, financiële dienstverlening)


  Inclusief:

  • Online Yellow Belt

  • Cursus materiaal (handboeken en oefenmateriaal)

  • 16 uur coaching door uw Lean Expert

  • Luncharrangement, koffie, thee en frisdrank

  • Parkeerkosten

  • Examen (2 her-examens, als nodig)

  • Theorie certificering

  • Praktijk certificering

  • Project templates

  Exclusief:

  Gratis proeverij

  U weet nog niet zeker of deze training iets voor u is? Schrijf u dan nu in voor de gratis proeverij.

  Lean Six Sigma proeverij

  De gratis introductie om van Lean Six Sigma te proeven

  Inschrijven

  DE WAARDE VAN UW LEAN SIX SIGMA CERTIFICAAT

  Het succesvol afronden van een Lean Six Sigma training wordt beloond met een officieel certificaat. Maar waar ligt precies de waarde van een certificaat? In deze video leggen wij beknopt uit hoe dit werkt en wat de waarde van ons certificaat is. Wilt u meer weten? Klik hier voor het volledige verhaal.

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Wat is het antwoord op de onderstaande vraag?
  • Deze vraag is bedoelt om spam te reduceren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  LEAN SIX SIGMA VOOR ORGANISATIES

  WAT IS UW AMBITIE?

  Verbeteren is een zoektocht. Een antwoord vinden op bedrijfskundige vraagstukken als competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid. En dit alles verwerken in de bedrijfscultuur.

  Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord. Een rotsvaste filosofie, vooruitkijkende werkstructuur én alle nodige instrumenten om elke dag te kunnen verbeteren. Alles in één pakket.

  Omdat iedere organisatie uniek is, ontwikkelen wij samen met u een blauwdruk voor de implementatie. Uw ambitie bepaalt de diepgang en scope. Op deze manier weet u zeker dat het Lean Six Sigma traject aansluit op uw wensen.

  Contact opnemenLees verder

  Gerelateerde Trainingen

  Andere toonde hun interesse in de volgende trainingen.

  Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

  Contact opnemen
  Lees meer

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

  Studiegids aanvragen