Een talentpool voor
Lean Six Sigma professionals

In samenwerking met RED Recruitment biedt The Lean Six Sigma Company nu toegang tot een unieke talentpool voor Lean Six Sigma professionals en vacatures.

Waarom een samenwerking?

De vraag naar Lean Six Sigma professionals en vacatures blijft toenemen. Naar aanleiding van deze vraag, en om onze klanten nieuwe mogelijkheden te bieden, heeft The Lean Six Sigma Company – in samenwerking met Red Recruitment – nu een nieuwe talentpool gecreëerd. Deze talentpool is exclusief voor alumni van The Lean Six Sigma Company en voor de organisaties die hen zoeken.

Wat is Red Recruitment? Red Recruitment is een wervingsbureau dat zich specialiseert in het plaatsen van Operational Excellence (OpEx) professionals en het opsporen van de meest interessante vacatures voor werkzoekenden. Met deze samenwerking zijn wij beter in staat om nieuwe talent te plaatsen.

Heeft u interesse in een functie als verbeter-expert en bent u in het bezit van ons Lean Six Sigma certificaat? Probeert u als organisatie een OpEx/Continuous Improvement vacature te vullen? Of wilt u gewoon een kijkje nemen? Schrijf u dan snel in, dan brengen wij u samen met Red Recruitment in contact met de juiste partijen.

Inschrijven is vrijblijvend, dus meld u nu aan!

 

Aanmelden

De volgende stap

Wanneer u zich heeft ingeschreven ontvangt u interessante vacatures en/of kandidaatprofielen uit het netwerk. U hoeft hier verder niks voor te doen. Tevens wordt dit netwerk actief bijgehouden en continu aangevuld met geslaagde cursisten en Lean Six Sigma vacatures uit Nederland. 

Aanmelden Talentpool

Wilt u lid worden van de talentpool? Laat uw contactgegevens achter en zodra wij een passende vacature ontvangen nemen wij contact op.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op zoek naar personeel?

Heeft u een OpEx/CI vacature en zoekt u naar een gecertificeerde professional? Of verwacht u een vacature in de toekomst? Meldt u dan aan als organisatie en RED zoekt naar de juiste experts voor uw organisatie.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen