Virtual Classrooms

Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw virtuele lesdagen hebben we hier een korte handleiding over wat u kunt verwachten.

Hoe ziet virtual classroom eruit?

Eigenlijk is het hetzelfde als een normale training. De deelnemers en de trainer staan live met elkaar in verbinding i.p.v. dat ze fysiek op de trainingslocatie zijn. 

Voor de virtual classroom gebruiken we 2 systemen: Microsoft Teams en Miro. Uiteraard is de toegang tot deze systemen volledig gratis voor u.

Hoe werkt het?

Een half uur voordat de training start krijgt u toegang tot uw virtuele trainingsomgeving. We sturen u een link naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Heel eenvoudig dus.

Benodigde apparatuur

U heeft enkel een laptop met camera en microfoon nodig om de virtual training te volgen.

Kwaliteit kennisoverdracht

Onze trainers hebben veel ervaring in het trainen en coachen op afstand. Hierdoor weten onze trainers precies hoe ze de virtuele training moeten verzorgen.

De praktijksimulaties zijn zo aangepast dat ze uitstekend online uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor ervaart u tijdens de training nog steeds hoe u Lean Six Sigma toepast in de praktijk.

In-company

Voor onze In-Company trainingen kijken we graag samen naar de mogelijkheden om de door u gekozen trainingen op maat te verzorgen.

Contact

Heeft u nog vragen over onze (virtual classrooms) trainingen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel naar: +31 (0)10 22 22 860

  • Wanneer mogen wij u terugbellen?
  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Wat is het antwoord op de onderstaande vraag?
  • Deze vraag is bedoelt om spam te reduceren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Studiegids The Lean Six Sigma Company

Vraag onze studiegids aan voor meer informatie over onze studieprogramma’s, voorbereidingen, doelgroepen en examinering. 

Studiegids aanvragen

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen