Yellow Belt maatwerk

De maatwerk training voor bedrijven die willen beginnen met procesverbeteren. De Yellow Belt training kan volledig toegespitst worden op de behoefte en vraagstukken van uw organisatie.

Meer op deze pagina:

  Iedereen, iedere dag beter

  Een Yellow Belt training? U haalt het maximale uit Lean Six Sigma als iedereen weet wat het is. Uw organisatie zal excelleren, omdat iedereen in staat is om kleinschalig zijn of haar werkomgeving te optimaliseren. Belangrijker nog is dat Yellow Belts in staat zijn op goed niveau te sparren over verbetermogelijkheden met uw medewerkers die projectmatig procesverbeteren. Yellow Belts begrijpen wat zij doen en proberen te bereiken. Projecten en initiatieven stranden veelal door onbegrip en angst. Door iedereen op minimaal Yellow Belt niveau te scholen werkt u aan het reduceren van de kans dat deze factoren een rol gaan spelen tijdens de implementatie. 

  Goede Yellow Belts zien verbeterpotentie op hun afdeling en gaan dat aankaarten bij het management. Zo creëert u een lerende organisatie. 

  De Yellow Belt training

  Deze 1-daagse training beslaat de basisprincipes van Lean Six Sigma. Het is een in-company training voor organisaties die willen dat medewerkers gemotiveerd zijn om de Lean Six Sigma implementatie implementatie te laten slagen. Tijdens de training wordt het doel en de aanpak van Lean Six Sigma duidelijk uitgelegd. Hierdoor krijgt Lean Six Sigma handen en voeten en dus meer begrip. 

  Verder is het zo dat de deelnemers na de training in staat zijn het geleerde in de praktijk toe passen. De deelnemers gaan na de training verbeterpotentie zien en voor een deel zelf de oorzaken van problemen al wegnemen. 

  De training is interactief en opgezet rondom een simulatie. Alles basisprincipes als variatie-denken en de 7 verspillingen komen aan bod. Ook wordt er tijd gestoken om vragen te beantwoorden. Om het succes van de Yellow Belt training te verhogen wordt de training veelal gestart door de initiatiefnemer of programma verantwoordelijke van de Lean Six Sigma implementatie. 

  Yellow Belt maatwerk

  De maatwerk Yellow Belt training voor bedrijven.

  Studiegids aanvragen
  Op basis van 592 beoordelingen krijgt The Lean Six Sigma Company met de dienst Yellow Belt maatwerk een score van 9 uit 10.

  Praktische Informatie

  De Yellow Belt training is een in-company training. Voor een gedetailleerd programma van de training kunt u de studiegids aanvragen. De training kan op maat aangepast worden naar uw wensen. Om de mogelijkheden van de Yellow Belt training te bespreken, kunt u ons het beste contact met ons opnemen. Wij maken dan graag een afspraak voor u met een van onze Master Black Belts. 

  Studiegids aanvragen

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering. 

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • Wat is het antwoord op de onderstaande vraag?
  • Deze vraag is bedoelt om spam te reduceren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Implementeren

  Lean Six Sigma staat vooral bekend als projectmatige verbeterstructuur, maar Lean Six Sigma is breder dan dat. Lean Six Sigma is een rotsvaste filosofie, een organisatie, een verbeterstructuur én tools. Vanuit dit perspectief is Lean Six Sigma het antwoord op een aantal bedrijfskundige vraagstukken met betrekking tot competitiviteit, kostenreductie en klanttevredenheid.

  Afhankelijk van uw ambitie is Lean Six Sigma in fases te implementeren. Iedere organisatie is uniek. Er bestaat daarom geen implementatie blauwdruk voor iedere organisatie. Samen met u ontwikkelt The Lean Six Sigma Company een plan van aanpak afgestemd op uw organisatie.

  Contact opnemenMeer informatie

  Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

  Studiegids aanvragen