Yvette Bogaert

Yvette Bogaert

Master Black Belt

Yvette Bogaert is Master Black Belt bij The Lean Six Sigma Company en heeft haar praktijkervaring voornamelijk in de industrie opgedaan. In de periode van 1986 tot 2010 heeft zij diverse rollen gehad bij GE Plastics (nu Sabic) te Bergen op Zoom, waaronder European Commercial Quality Leader / Master Black Bet waarbij “For the Customer at the Customer” Lean Six Sigma projecten haar grootste focus had.

Na GE Plastics ben ik als Business Excellence Manager bij ABBOTT Logistics BV gaan werken. Bij deze Farmaceutische multinational was ik verantwoordelijk om de Lean Six Sigma filosofie en methodieken te introduceren & implementeren binnen de totale organisatie. Om er voor te zorgen dat Lean Six Sigma de manier is waarop er gewerkt wordt bij Abbott Logistics BV heb ik samen met mijn team ruim 80 medewerkers getraind en gecoacht in het Lean Six Sigma proces. De implementatie van de DMAIC structuur heeft deze organisatie en zijn klanten erg veel gebracht.

In 2014 sloot Yvette zich aan als Master Black Belt bij The Lean Six Sigma Company waar zij voluit meedraait in het opleiden van Lean Six Sigma specialisten.

Visie op Lean en Six Sigma 

Niets is zo moeilijk als “Veranderen” zeker als je met wat je vandaag doet al succesvol bent!
Lean & Six Sigma geven je de mogelijkheid om met dezelfde energie(of minder) nog veel beter te worden. Het maakt niet uit of je in de industrie, transport, onderwijs, banking of verzekeringen zit, overal zal de DMAIC methodiek je helpen de variatie uit je processen te halen waardoor alles nog veel beter wordt en je klanten duidelijk het verschil zullen gaan merken.

Soms vragen mensen aan mij waarom ik deze keuze gemaakt heb…. Ik leg ze dan uit dat “niets leuker is dan mensen te helpen bij hun Lean Six Sigma reis.” Soms heb ik mensen in de training die “vlekken in hun nek krijgen” als ze aan data & statistiek denken. Het is dan de uitdaging om ook deze groep van mensen te laten ervaren dat data & statistiek “leuk is en je zoveel kan vertellen over je proces”, waardoor ze daarna ook als believers teruggaan naar hun werkplek om het vol enthousiasme toe te gaan passen. Twijfel dus niet en meld je aan voor een van onze trainingen, je zal er zoveel van leren en je zal je werk op een heel andere manier gaan ervaren. Tot ziens !!

Laatste berichten

Lees de laatste blog berichten van Yvette Bogaert.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen