Verdiep u verder:

Kruip jij in de huid van een Lean Expert?

Lean Thinking is dé training om de lean principes te leren toepassen in de praktijk. Na deze 2 dagen ben je in staat om de 7 type verspillingen te herkennen en de Lean roadmap te volgen om gestructureerd processen te verbeteren.

Flow, 5S, Value Stream Mapping?

Misschien heb je ze al eens voorbij horen komen; Flow, 5S Lean Management en Value Stream Mapping. Dit zijn termen die behoren tot de top-10 van Lean begrippen. Maar wat betekenen ze eigenlijk? Met de onderstaande infographic kruip jij alvast in de huid van een échte Lean Expert. We leggen je het daarin namelijk haarfijn uit. Zo kom je alvast in de stemming voor jouw eigen Lean training. Heb je onze Lean training al eerder gevolgd? En kun je wel een opfriscursusje gebruiken? Ook dan is deze infographic handig voor jou!

LSSC top 10 final met logo

Download hier de infographic.

Wist je dat Lean Six Sigma oorspronkelijk uit Japan komt en is ontstaan bij Toyota? Vandaar dat je een hoop Japanse termen aantreft in onze top-10 .

Als jij ook gestructureerd aan de slag wilt met het verbeteren van problemen, dan kan een Lean Six Sigma training je hierbij helpen. Schroom niet om contact met ons op te nemen via 010 2222 860 of lees meer op onze website. Via de website kun je ook direct met ons chatten om je vragen te stellen.

Wil je meer leren of heb je een vraag?

Vraag onze studiegids aan voor meer informatie.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1 reactie

  1. Nick Heurter Reageer

    Goede duidelijke infographic. Bedankt!

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen