The Lean Six Sigma Company; partner van het UWV

The Lean Six Sigma Company is nu officieel partner van het UWV. Dit betekent dat kandidaten van het UWV hun training bij The Lean Six Sigma Company vergoed krijgen. Doordat de certificaten van The Lean Six Sigma Company (inter)nationaal erkend en herkend worden, vergroten zij significant de carrièreperspectieven. Het UWV en The Lean Six Sigma Company werken samen om baanperspectieven voor de kandidaten van het UWV te vergroten.

Vanuit het UWV worden enkele trainingen vergoed van The Lean Six Sigma Company. Dit zijn:

Lean Practitioner
Lean Leader
Green Belt
Green Belt to Black Belt
Black Belt dienstverlening
Black Belt industrie
Post HBO Black Belt

Er zijn echter wel voorwaarden voordat u in aanmerking komt voor het volgen van een training. Baanpotentie, duur en prijs zijn belangrijke factoren. Afhankelijk van deze factoren kan de vergoeding vanuit het UWV oplopen tot €5000,- . Bespreek daarom met uw coach vanuit het UWV of u in aanmerking komt voor één van onze trainingen.

Zou u meer informatie willen ontvangen over onze trainingen of heeft u nog vragen? Vraag dan onze studiegids aan of neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

Wil je meer leren of heb je een vraag?

Vraag onze studiegids aan voor meer informatie.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen