Lean Six Sigma proeverij

  • Laagdrempelig kennismaken met The Lean Six Sigma Company

  • Al uw vragen worden beantwoord door een Master Black Belt

  • U leert van andere cursisten waarom zij voor een Lean Six Sigma training kiezen

  • Via een workshop ervaart u wat Lean Six Sigma precies is

  • Nu ook beschikbaar als webinar

Lean Six Sigma cursisten aan het studeren

Lean Six Sigma proeverij

De gratis Lean Six Sigma workshop om kennis te maken met de methodiek.

Lees Verder

Online Lean Six Sigma

Wij bieden ook online trainingen op het gebied van Lean Six Sigma, zoals onze Online Yellow Belt en Kaizen Event trainingen. Niet alleen beschikbaar voor individuele verkoop, maar ook voor groepafname. Lees verder!

Lees Verder

5S Management

Certificeer tot Kaizen Event expert en leer een Kaizen Event voorbereiden, uitvoeren en opvolgen. De online training van €65 zich boordevol praktische tips, downloadbare checklijsten en uiteraard de theorie. Lees snel verder!

Lees Verder

Lean Leader

Deze training is voor leidinggevende die continu verbeteren willen implementeren op een afdeling. Gedurende de training worden de Lean management principes behandeld die een Lean leider karakteriseren. Er wordt extra aandacht besteed aan stand-ups, kaizen-events en Toyota kata.

Lees Verder
A Lean Practitioner having a team meeting about his progress on the project

Lean Practitioner

Deze training is voor professionals die willen leren Lean verbeterprojecten uit te voeren. Tijdens de training worden de Lean principes en de belangrijkste Lean verbetertechnieken behandeld. U leert deze toe te passen d.m.v. een uitgebreide simulatie. In deze training wordt ook aandacht besteed aan verandermanagement.

Lees Verder

Summer Course Lean Leader

Deze training is voor leidinggevende die continu verbeteren willen implementeren op een afdeling. Volg nu de Summer Course editie en behaal uw theorie certificaat in 1 week.

Lees Verder

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen