De week van Diana Vos

De week van Diana Vos

Bij The Lean Six Sigma Company ben ik verantwoordelijk voor ‘operations en logistics’. Dit houdt in dat ik alles regel rondom trainingen. Dit is bijvoorbeeld het boeken van de locaties en de bijbehorende catering. Daarnaast plan ik alle data van trainingen in en zorg ik ervoor dat de juiste trainers hieraan worden gekoppeld. Naast het verzorgen van trainingen regel ik ook al het promotiemateriaal van The Lean Six Sigma Company. In deze blog neem ik je graag mee in mijn werkweek en laat ik je zien waar al mijn werkzaamheden uit bestaan.

Maandag 26 juni

Vandaag komen er bij ons op kantoor (nieuwe) franchisenemers langs vanuit het buitenland. We hebben onder andere collega’s uit Canada, Togo en Servië mogen verwelkomen. Het is interessant om te zien hoe iedereen met elkaar omgaat en cultuurverschillen nauwelijks zichtbaar zijn. Samen met mijn collega’s heb ik de buitenlandse gasten ontvangen. We hebben ze het kantoor laten zien en zijn vervolgens met ze gaan dineren in Rotterdam.

Dinsdag 27 juni

Op dinsdag hebben mijn collega’s en ik wederom de dag doorgebracht met de internationale gasten. Vandaag hebben we ze training gegeven in het doceren van Lean Six Sigma. Daarnaast hebben we ze kennis laten maken met het materiaal wat we gebruiken bij The Lean Six Sigma Company. Doorgaans zorg ik altijd voor het trainingsmateriaal. Daarnaast maak ik de certificaten van cursisten die een opleiding hebben behaald.

Woensdag 28 juni

Deze dag heb ik administratieve taken ingepland.  Dit houdt bijvoorbeeld in dat ik klanten help die een trainingsdatum willen wijzigen. Daarbij draai ik ook een aantal certificaten uit van geslaagde cursisten.  Deze zullen binnenkort worden uitgereikt aan de cursisten.

Donderdag 29 juni

Op donderdag begin ik met het regelen van een locatie voor de Summer Course training. De vorige Summer Course was een groot succes en daarom is er besloten om dit een vervolg te geven. Ik ga enthousiast op zoek naar een leuke en inspirerende locatie. In de middag help ik een trainer met het afnemen van een Post HBO examen.

Vrijdag 30 juni

Op vrijdag ben ik bij een trainers-vergadering geweest.  Eens in de 2 maanden wordt er een vergadering georganiseerd voor alle trainers. Ze bespreken dan onder andere wat er de afgelopen periode is gebeurd. Daarnaast geven ze elkaar tips en tricks om alle trainingen nog beter te maken. Met een tevreden gevoel sluit ik de week af. In het weekend ga ik leuke dingen doen met mijn gezin!

Wil je meer leren of heb je een vraag?

Vraag onze studiegids aan voor meer informatie.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen