Roshan Bhattoe

Roshan

Commercieel Manager Nederland

Ik maakte voor het eerst kennis met Lean Six Sigma in 2008 als component van mijn opleiding Management, Economie en Rechten. Het onderdeel Kwaliteitsmanagement, waar Lean Six Sigma onderdeel van was, heeft verreweg de meeste indruk op mij gemaakt. Naast de hoedanigheid vond ik vooral de gedachte en het effect van Lean Six Sigma buitengewoon inspirerend.

Ik heb enkele theorieën dan ook na mijn studie met plezier & succes toegepast in verschillende processen, en daar bleef het bij. Ik koos ervoor om me richten op meer commerciële rollen binnen de (internationale) Scheepvaart, Offshore en Logistiek.

Maar 10 jaar later is het tijd voor om vooruitgang teweeg te brengen door commercie en passie te herenigen. De toepassingen zijn immers eindeloos!

Ik ben de samenwerking aangegaan als Commercieel Manager Nederland bij The Lean Six Sigma Company in Rotterdam. In mijn ogen een organisatie met een bedrijfscultuur dat doordrenkt is met ‘entrepreneurial drive’ die naast het teweegbrengen van substantiële impact op bedrijven wereldwijd, tóch vooral dicht bij zichzelf gebleven is.

Een omgeving met aanstekelijke energie, creativiteit en vooral specialistische kennis die we graag uitwisselen & overdragen aan onze partners en cliënten.

Nieuwsgierig geworden? Mooi! De koffie staat voor u klaar .

Laatste berichten

Lees de laatste blog berichten van Roshan.

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen