Veelgestelde vragen

Heeft u nog enkele vragen? Geen probleem, wij beantwoorden deze graag.

Hieronder vindt u een lijst van veelgestelde vragen. Door op de vraag te klikken  krijgt u antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder. 

Kan ik een plaats reserveren voor de training?

Dit kan als de training 3/4 volgeboekt is en is geheel vrijblijvend. Een reservering is maximaal 2 weken geldig. Ter garantie van plaats wordt er contact opgenomen als er nog 2 plaatsen beschikbaar zijn in de opleiding.

Wanneer is BTW vrijstelling van toepassing?

Doordat The Lean Six Sigma Company een erkend opleidingsinstituut is, komt de BTW te vervallen voor particulieren en overheidsinstellingen.

Kan ik in termijnen mijn opleiding betalen?

Voor particulieren maakt The Lean Six Sigma Company een uitzondering en kan een betalingsregeling aangevraagd worden. Deze zijn t.a.t. 3 gelijke termijnen, gedurende de looptijd van het theoriegedeelte van de opleiding.

Geven jullie ook training in de avond?

Nee. We hebben wel een crash course in de zomer waarmee je in heel kort tijdsbestek, aaneengesloten, alle theorie krijgt.

Ik heb momenteel geen project. Kan ik dan toch deelnemen aan de training?

Zeker! Je hebt tot 2 jaar na het behalen van je theoriecertificaat recht op praktijkbegeleiding.

Verzorgen jullie ook trainingen bij ons op locatie?

Dat kan zeker. Neem hiervoor contact op met Roshan Batthoe.

Hebben jullie ook Engelstalige trainingen?

Ja, we geven onze Green Belt training en Black Belt dienstverlening ook in het Engels. Daarnaast geven wij onze Black Belt Excellence ook in het Engels. Tot slot hebben we voor In-Company trainingen ook Master Black Belts die de training in het Engels kunnen geven.

Zit studiemateriaal bij de prijs inbegrepen?

Ja, nadat je je hebt ingeschreven ontvang je van ons inloggegevens voor onze MyTraining platform. Hier zijn oefenexamen, digitale boeken en praktische informatie met betrekking tot de training beschikbaar gesteld.

Wat is Lean Six Sigma en wat is het verschil tussen Lean en Six Sigma?

Klik hier voor voor uitleg voor het verschil tussen Lean, Six Sigma en Lean Six Sigma. 

Is er een verplicht startniveau alvorens ik Green Belt of Black Belt wil worden?

Nee, je kunt meteen kiezen voor de training die bij je ambitie past. Je kunt daarnaast altijd upgraden naar de volgende stap zoals van Green Belt naar Black Belt.

Wat is het verschil tussen reguliere Black Belt dienstverlening, Black Belt industrie en Post HBO Black Belt opleiding?

Het verschil tussen onze  Black Belt dienstverlening, Black Belt industrie en de Post HBO Black Belt opleiding zit hem in aantal facetten. 

De Black Belt dienstverlening training is een 8 daagse training met een maximale groepsgrootte van 12 personen. Deze training is speciaal voor de mensen die Lean en Six Sigma willen toepassen in een dienstverlenende omgeving. 

De Black Belt industrie training is eigenlijk de Black Belt dienstverlening training met twee aanvullende dagen. Tijdens deze dagen ligt de focus op MSA en DoE. Deze methodes zijn vooral relevant in een industriële omgeving waar veel data beschikbaar is. Ook deze training heeft een maximum groepsgrootte van 12 personen en heeft een open boek examen.

De Post HBO Black Belt training heeft een compleet Lean Six Sigma programma op Black Belt niveau. Naast het complete Black Belt industrie programma krijgt u ook een extra dag waar de nadruk ligt op A3 management en Kaizen. Dit zijn bekende begrippen binnen de Lean filosifie. Daarnaast is de maximale groepsgrootte 20 personen. Hierdoor heeft deze training een voordeligere prijszetting. 

Wilt u de complete trainingsprogramma’s met elkaar vergelijken? Vraag dan hiernaast de studiegids aan en ontvang o.a. de complete trainingsprogramma’s. 

Heeft u een vraag waar u nog geen antwoord op heeft?Neem dan gerust contact met ons op!
Contact opnemen

In onze studiegids staat nog meer aanvullende informatie. Hier vindt u informatie over de trainingsprogramma’s, de opzet van de trainingen, hoe de waarde van het certificaat tot stand komt en nog veel meer. Vraag hieronder de studiegids aan.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Wat is het antwoord op de onderstaande vraag?
  • Deze vraag is bedoelt om spam te reduceren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen