Marc Hordijk tot Master Black Belt gecertificeerd

Vandaag ontving Marc Hordijk uit handen van Paul Suijkerbuijk, Partner bij The Lean Six Sigma Company, het Master Black Belt certificaat. Directeur Jan Waas en de Manager ‘Logistics Development’ van de ECT waren bij de uitreiking aanwezig.

Een hoogtepunt voor The Lean Six Sigma Company, want het gebeurt niet vaak dat een certificaat-uitreiking van deze orde plaatsvindt. Ongeveer één op de vijftig door ons getrainde Lean Six Sigma Black Belts groeit door tot het niveau van Master Black Belt. Marc hoort nu dus echt bij de ‘vital few’.

Master Black Belt worden gaat verder dan een theoretische training

Alvorens Marc het certificaat mocht ontvangen, heeft hij bewezen over ruime expertise te beschikken om de titel Master Black Belt te dragen. Marc is meer dan 3 jaar Black Belt en heeft meerdere Lean Six Sigma praktijkprojecten succesvol afgerond. Vooral het laatste project was omvangrijk en van strategisch belang voor zijn werkgever, de ECT. Dit project heeft ook geleid tot een artikel over de dynamiek van een veranderende omgeving en hoe dit samenhangt met Lean Six Sigma verbetermanagement.

Verder heeft Marc, intern voor de ECT, een aantal Green Belt en Yellow Belt trainingen gegeven. Aanvullend heeft hij, in samenwerking met Paul Suijkerbuijk, een interne Green Belt to Black Belt upgrade training verzorgd. Hierdoor kon Marc zijn didactische vaardigheden tonen aan Paul. De theoretische eindtoets, die in oktober met goed gevolg werd afgelegd, completeerde de eisenlijst voor Master Black Belt certificering.

Als alumnus van The Lean Six Sigma Company maakt Marc nu onderdeel uit van onze kennisgroep. We wensen Marc heel veel succes in zijn verdere carrière als Lean Six Sigma professional.

Wil je meer leren of heb je een vraag?

Vraag onze studiegids aan voor meer informatie.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen