Sparta Rotterdam sponsor

Gratis workshop Lean Six Sigma in Rotterdam (Van Nellefabriek)

Schrijf u in voor de Proeverij en ervaar wat Lean Six Sigma voor u kan betekenen. De 3 uur durende workshop bestaat uit een simulatie waarin de belangrijkste Lean Six Sigma technieken voorbij komen. Er wordt uitgebreid gesproken over de do’s en don’ts en over wanneer Lean Six Sigma wel en niet toepasbaar is.

Schrijf u hier in voor de gratis ProeverijOf vraag de gratis studiegids aan

Vraag een gratis studiegids aan

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat Lean Six Sigma is?

Vandaag de dag hebben klanten hoge verwachtingen. Alles moet sneller, beter en foutlozer. Iedereen die niet aan deze steeds hoger oplopende eisen en verwachtingen kan voldoen sneuvelt op het strijdveld. Toch zijn er genoeg bedrijven die deze mars van vooruitgang bijbenen, en hierin zelfs excelleren. 

Neem bijvoorbeeld CoolBlue, die bliksemsnelle levering weet te koppelen aan feilloze klantenservice en een waterdichte logistiek. Of Apple, waar kwaliteit zo hoog in het vaandel staat dat het merk bij velen al bijna synoniem staat aan kwaliteit en gebruikersgemak.

Dit is allemaal geen toeval. Er is namelijk een succesformule die al deze bedrijven toepassen, een manier van werken die er voor zorgt dat zij alsmaar verbeteren en zo bovenaan de voedselketen kunnen blijven. 
Het ligt niet aan de kwaliteit van hun personeel, machines, of uitrusting, maar aan de kwaliteit van hun processen. Zij richten hun processen in aan de hand van een succesformule die bestaat uit een aantal kernelementen, namelijk:

1. Het elimineren van verspillingen
2. Het minimaliseren van defecten
3. Het continu verbeteren vanuit het oogpunt van de klantwens

Deze succesformule heet Lean Six Sigma, een bedrijfskundige methodiek en filosofie die draait om het verhogen van de snelheid en kwaliteit van processen, met als doel om zo nauwkeurig mogelijk te leveren wat en wanneer de klant dat wilt, tegen de laagst mogelijke operationele kosten en de hoogst mogelijke flexibiliteit.

Dit is natuurlijk maar het tipje van de sluier, want er zit nog veel meer achter deze robuuste verbetermethodiek. Gelukkig is het continu verbeteren van Lean Six Sigma iets wat goed te leren valt. The Lean Six Sigma Company biedt een breed aanbod aan trainingen en workshops waarmee je je deze methodiek meester kunt maken. Maar u hoeft niet meteen een sprong in het diepe te maken. Kom vrijblijvend langs bij één van onze gratis Lean Six Sigma proeverijen, of start al meteen met onze Online Yellow Belt training!

Wij helpen u graag met de start van uw reis in het continu verbeteren.

Bekijk al onze
Lean Six Sigma Trainingen

Een Lean Six Sigma organisatie bestaat uit management, specialisten die projectmatig processen verbeteren en medewerkers die dagelijks hun werkzaamheden optimaliseren. Welke expertise (en dus type training) het beste bij uw persoonlijke ambitie past kunt u hieronder vinden.

of

Doorzoek de rest van onze website

Door middel van het onderstaande zoekvenster kunt u onze totale website direct doorzoeken.