Sparta Rotterdam

Sponsor van

Lean Six Sigma is een verbetermethodiek die wordt ingezet om de productiviteit te verhogen, klantteveredenheid te verhogen en kosten te verlagen.

Onze dienstenOnze referentiesIn uw branche

Benieuwd wat Lean Six Sigma voor ur kan betekenen

Maak vrijblijvend een afspraak voor een verkennend gesprek bij ons in de Van Nelle Fabriek

Sponsor van Sparta Rotterdam

Beeld u eens een organisatie in waarbij iedere afdeling een routine heeft om de inefficiënties van de werkprocessen te bespreken. En dat alle medewerkers de tools en vaardigheden hebben om deze problemen zelfstandig op te lossen. Daarnaast heeft deze ingebeelde organisatie ook medewerkers met vaardigheden om de complexere procesproblemen te onderzoeken en met data-onderbouwde aanbevelingen komen. Wat zou dat voor de bedrijfsprestaties betekenen? En voor de sfeer op de werkvloer? En voor de klanten? En voor u, het management?

Benieuwd hoe u dit kunt bereiken? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom een keer bij ons langs op kantoor in de Van Nelle Fabriek.

Wat is Lean Six Sigma?

Een effectieve en efficiënte organisatie vraagt om een cultuur van verantwoordelijkheid. Een cultuur waarin dagelijks verspilling aanpakken en het voeren van een open dialoog over verbeteren de norm zijn. U wilt dat streven naar verbetering een gedragen visie wordt, met een hogere klantwaarde en lagere operationele kosten als resultaat.

Lean Six Sigma biedt uw medewerkers de structuur en instrumenten om verbeterpotentieel zichtbaar te maken. Creëer mechanismes om dit proactief aan te pakken en benut hiermee het volle potentieel van uw organisatie. Met Lean Six Sigma maakt u elke dag verbeteren een haalbaar doel.

Ons Aanbod

Een Lean Six Sigma organisatie bestaat uit management, specialisten die projectmatig processen verbeteren en medewerkers die dagelijks hun werkzaamheden optimaliseren. Welke expertise (en dus type training) het beste bij uw persoonlijke ambitie past kunt u hieronder vinden.

Voor professionals

Wij leiden u graag op tot specialist in procesverbeteren door middel van onze Green Belt, Black Belt of Lean trainingen. Daarnaast organiseren wij regelmatig een gratis Lean Six Sigma proeverij. Deze 4 uur durende workshop is ideaal voor personen en bedrijven die meer willen weten over wat Lean Six Sigma kan betekenen voor een organisatie. 

Voor organisaties

Bij het doorvoeren van Lean Six Sigma komt wel het één en ander te kijken. Omdat elke organisatie en afdeling anders is gaat het hier altijd om maatwerk. Een belangrijke factor is de omvang van de gewenste implementatie. Implementaties zijn grofweg te verdelen in grootschalige implementaties en kleinschalige implementaties.

Onze referenties

Sinds onze oprichting in 2002, hebben we vele open inschrijving trainingen georganiseerd. We hebben ruim 8.000 deelnemers uit alle branches getraind en honderden praktijkopdrachten voorbij zien komen. 

Naast de open inschrijvingen zijn we ook erg trots op het feit dat we groepen cursisten van diverse organisaties in-company hebben getraind. Klik hier voor meer referenties.

Lean Six Sigma in uw branche

Lean Six Sigma is een verbetermethodiek die toepasbaar is in iedere branche en organisatie. Bekijk hieronder wat Lean Six SIgma kan betekenen in uw branche. 

Contact aanvraag

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Nelleweg 1,
3044BC Rotterdam, The Netherlands

010 22 22 860
info@theleansixsigmacompany.nl

Congresstraat 26 bus 4,
2060 Antwerpen, Belgium

+32 3 808 32 78
info@theleansixsigmacompany.be

1501 Avenue Doctor Penfield,
H3G 1C6 Montreal, Quebec, Canada

+1 514 297 4507
info@theleansixsigmacompany.ca

130 Boulevard de la Liberté,
59800 Lille, France

+33 3 74 09 64 17
info@theleansixsigmacompany.fr

35 Ballards lane,
N3 1XW London, Great Britain

020 3608 3527
info@theleansixsigmacompany.co.uk

Rudnička 2,
11118 Beograd, Сервие

+381 11 244 11 11
info@theleansixsigmacompany.rs

23 Upper O’Connell Street,
D01 C3W7 Dublin, Ireland

353-1-513 6833
info@theleansixsigmacompany.ie

Via Monte Oliveto 8,
00141 Roma, Italia

+39 3774751288
info@theleansixsigmacompany.it

Calle Meléndez Valdés nº 54 Local 24,
28015 Madrid

+34 911930063
info@theleansixsigmacompany.es

02 Rue Kamel Atatürk - El Menzah VII,,
2037 Ariana

+216 71 231 010
formation@theleansixsigmacompany.com

Klik voor meer informatie over ons online trainingsaanbod of neem contact met ons op

Contact opnemen
Lees meer

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over onder andere het gedetailleerde programma, voorbereiding, doelgroep en examinering.

Studiegids aanvragen